Doblo D4 Paçalıklar Lastiğe Takıldı

halilaydn

Aktif Üye
Adı
Halil ibrahim Aydin
Öncelikle hayırlı günler hayırlı cumalar,

Geçtiğimiz ay, yazın yeni asfaltlama çalışmaları başlamadan malumunuz tekerlerin gövdeye zift atması gibi şeylerle karşılaşmamak için 4 tekere birden paçalık taktırdım serviste. Ancak bu paçalıklar biraz yere yakın kaldığı için kullanım sürecinde, daha doğrusu geri geri gelirken kaldırımla teker arasına sıkışıp vidalardan kurtuldu. Yetmezmiş gibi birde davlumbazı yırttı. Paçalık kullanan başka bir arkadaş bu gibi bir hadiseyle karsılastı mı? bunun için almam gereken bir önlem var mı? yoksa paçalıklar yarardan çok zarar getiricek gibi komple söküp atsam mı? En azından önleri söküp arkaları bırakmayı düşüyorum.

Yani göz var nizam var değiyosa sök kardeşim ozaman bunuda servis taktı.cek senin paçalıkların resmini bakalım
20160408_113043.jpg

Yani yaz geldi kışa doğru sonbahara doğru yağmur yaş olur sende ozaman takıver yada arzun bilir.sanada hayırlı cumalar

@yunus0635
Başkanın çok yakisiyo dobloya paçalık 4 tekere ne istediler servisde

Arka paçalıklar benimkide sizinki gibi. Herhangi bir problemim yok. Ama benim problem ön paçalıklarda. Telefonum arızalandı. Haftasonu fotoğrafını çekip atarım.

İyide kardeşim önlere paçalık olmazki nediye taktırdıysan

@onuroran
Servisten 4 tane pacalik aldım 30 tl...
Montaj dahil 50 ye taktirdiysa iyi demek istedim.
Ben kendim taktım kolay değil toplamda 50 tl ise uğraşmaya deymez....

hocam bende kendim takmayı düşündüm. Önleri lastikleri cevirip yapmak kolay iş ama arkaları nasıl yapıcam onun yöntemini bulamayınca uğraşmadan servise yaptırdım direk.

Normalde serviste orijinal olarak ön tekerlere paçalık yok satılmıyor arka olarak satılıyor önlerede takılıyor. Önlere takarken doblo yazısının alt tarafına kadar kesersiniz sıkıntı kalmaz.

On ve arka pacaliklar farklidir ben disardan 70 e taktirmistim on pacaliklar direksiyonu cevirince surtme olmasin diye arkalara gore daha dar farkli yani. Arkayi one takmislarsa problem yasatabilir. Kuzenimde bu olaya benzer bise oldu ama pacalik yirtilmisti. Onlardada on arka ayniydi

@Sezgin Tok
ben doblo yazısının biraz altından kestim.bugün hem rampa hem viraj hemde 5 kişi viraja biraz sert girince arka hafif sürttü.205 yazlığa geçince önler fazla sürtmeye başladı. doblo yazısına sıfır kesmeyi düşünüyorum.

@MEHMET78
Ben 0 kestim benim kadar yatırmazsın dobloyu herhalde [emoji23] [emoji23] sürtme yapmıyor.

Benim d2 nin ön paçalıkları da direksiyonu çevirince sürtüyor. Yazlık 195de daha fazla sürtüyor. Kesmekten başka bir çaresi var mı acaba?

Back