Yazıda yanlışlık var Combi bazlı versiyonlarda ESP isteğe bağlı, yolcu ve yan hava yastıkları hiç sunulmuyor denmiş. Yanlış bilgi Premio'da ESP, Yan hava yastıkları ve yolcu hava yastığı standart donanımdır.
doblo herzaman her şekilde lider herzman kendini kanıtlıyor
doblonun fiyatına göre sundukları tartışılamaz
ben yeni connect delux kullandım çok güzel ama arkadan kayma salınımları tedirgin etmişti aynı virajda doblo daha güven vermişti ama connectin için daha büyük diz ve baş mesafesinde çok iyidi
Cümlenin devamına bakarsak Connect üst versiyonlarda ESP ve hava yastıklarını standart sunuyor yazmışlar. Yani Doblo'da hiç yok Connect'de de üst versiyonlarda alınırsa var gibi bir anlam çıkmış ortaya. Ya eksik yazdılar ya da inceledikleri aracı bilmiyorlar daha. Fotolara bakılırsa da araç premio.
Bu aracın güvenlik puanlamasına 10 üzerinden 2 vermek hakarettir. Ayrıca bana göre Doblo'nun son kasadaki tek yanlışı iyi bir kolçak tasarımının olmayışı ve dikiz aynaların kumanda kolunun yine çok saçma olan yerinde bırakılmasıdır. O kumandanın orada olmasıyla elektrikli aynanın hiç bir mantığı kalmıyor.
Açıkçası connecti test etmedim ama, başarısız bir araç olduğunu hiç düşünmüyorum... En azından full paketinde cam tavanından, yağmur, far sensörüne kadar bir çok özellik satın alabiliyorsunuz...
Ben yeni connect delux kullandim bence cok guzel ama doblodan iyi degil dobloda yeni connecten iyi degil ikisininde birbirine gore avantahjli yonleri var doblonun fiyatina gore sunduklari cok fazla
Şunu kabul edelimki doblo yağmur ve far sensörünü koymadıkça kolçağını ve ayna kontrol joistik konumlamasını degistirmedikce bu yönleri hep eleştirilir haklı olarak bir de opsiyon olarak cam tavan getirilmeli bence motor olarak birbirlerinden farklari yok connect 1.6 115 hp güçlü motor ama tork ta zayif kaliyor 270 tork rampada 1.6 105 290 tork doblo ile yarisamaz düz yolu bilmem bi doblo bi connect gecer gibi... Connect diz mesafesini çok iyi ayarlamis doblo da buna pek dikkat edilmemis benim merak ettigim şey hangisi daha genis bence o veriler yanlis aralarinda genislik olarak cok bariz bir fark yok birde aracin ölcutlerini bilen varmi connect 2 cm uzun deniyor ama doblo biraz daha yüksek gibi göründü bana... Velhasıl connect makyajladigi bu kasayla eski connect olmadigini kanitladi ve doblonun karsisinda güclu bi rakip olarak göruyorum ancak fiyatlarina gelcek olursak kesinlikle cok yuksek ama zevkler ve renkler tartisilmaz doblonun bi an once eksiklerini kapatmasi lazim... Ama tabiki her seye ragmen bu sinifin lideri yine doblo...
@at2015
araç başarılı ve güzel bir araç.fakat özellik fiyat farkı çok abartılmış.ben bayide satıcıya sordum o bile afalladı.birde otomobil olsaydı bunun fiyatı ne olurdu diye.fiyat gerçekten çok uçuk.
İki araçta güzel bence... Yeni connect ilk çıktığı günden beri çok dikkatimi çekiyor. Fiyatı yüksek olması dezavantaj tabi.. İkinci el fiyatları biraz düşsün belki düşünürüz bu araçtan..