doblo d3 sürgülü kapı açma halatları 1.6 105hp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yucel184
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yucel184

Azimli Üye
Adı
Yücel
Selamın aleyküm öncelikle hayırlı günler doblo d3 1.6 105 hp premio aracım içim sağ sürgülü kapı hem içeri hemdışar kapı açma halatları mekanizması lazım üzerinde 3 adet halat var bi kaç yere baktım bulamadım cıkarttıkları parcalar uymuyor aracıma halat ebatları farklı nereden nasıl bulurum ank oto ünlüde yok yardımcı olursanız sevinirim çankırıda selamlar

Hoşgeldiniz keyifli forumlar dileriz.sponsorumuz oto ünlü ile görüşün yada daha detaylı bilgi için grubumuzda Paylaşım yapın

Facebook grubumuzu biliyomusunuz

Gurubumuz burada değilmi anlamadım kusura bakmayon o yüzden buraya yazdım birde oto ünlüye sordum farklı bi parca cıkartıyorlar uyumlu olmayan ebatları anlamında

Grubumuz burası.facebook team doblo.
Screenshot_2016-03-09-08-23-35-1.png

Acele etme abim millet bi uyansın yardımcı olacaklardır 😉

biz teşekkürederiz

@İlhan68aksaray
sen harbi yokmusun başkanım

@yunus0635
bunca yıldır sizinleyim bi facebooku kullanmasını bilmiyorum her yerde de görüyorum gruba katılın diye ama işte bi türlü bulamadıydım bazen inat iyi oluyor

bak başkanım ben ankaralıyım ankaranın keçisi meşhurdur Allahtan gelen bişey keçidede inat vardır ben daha inatçıyımdır.lütfen başka gruplara itibar etme bizim grup ve forumumuzda olman bizlere onur verir yani başka gruplara itibar etme diğer gruplarda takibimde sessizce.gel grubumuza katıl

Back