Doblo D3 spoyler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23HS019
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

23HS019

Azimli Üye
Sizce nasıl gider takan var mı aracına Doblo D3
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-yeni-doblo-bagaj-ustu-spoiler-boyali-erdem-garage-tuning-aksesua-110752827/detay

Bence hoş duruyor aracına spor görünüm vermek istiyorsan hiç düşünme taktır derim.

bende bu yaza düşünüyorum aracı güzel gösteriyor 🙂

[fpnotice=info]konu yerine taşınmıştır

ben taktırdım yalnız fiyatı cok yüksek demiş 100 liraya boyalı şekilde aldım cokda güzel oldu gösteriyo aracı

ben taktırdım yalnız fiyatı cok yüksek demiş 100 liraya boyalı şekilde aldım cokda güzel oldu gösteriyo aracı

Resim koymanız mümkünmü nasıl duruyor merak ettim 🙂

güzel olur.*tup*

bence yakışmamış ya ben d3 dbloya bu tür şeyleri yakıştıramıyorum kendi orjinal hali ile çok daha kibar premo zaten full aksesuarlı ve çok kibar havalı

zevk tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz

ama dynamic ve yeni safelineda orjinal tavan çıtaları cam filmi yapılması şart şahsen ben o iki donanımada bu ikisini eklerdim

bencede d3 e pek yakışmıyor tarzını bozuyor gibime geliyor ama d2 lerde de yakışıyor gibime geliyor.*helpless*

*clap2**clap2**clap2*
bence yakışmamış ya ben d3 dbloya bu tür şeyleri yakıştıramıyorum kendi orjinal hali ile çok daha kibar premo zaten full aksesuarlı ve çok kibar havalı

bence herkesin zevki. berat kardeşin arabasında çok hoş duruyor. diğer aksesuarlarını tamamladığını düşünüyorum..

teşekkür ederim mesajlarınız için takıp takmamak arasında kararsızdım yinede düşünmekte fayda var 🙂

Back