Yardım Doblo D3 sol stop kırıldı :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan heraikan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heraikan

Ray Medeniyettir!
Doblo
Adı
Emre Gözükara
Kan Grubu
0 +
Meslek
Raylı Sistemler Arıza Bakım onarım
Aracınız
Doblo
Modeli
Dynamic
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
Beyaz
Selamlar dostlarım bugün üzücü bir olay oluştu 5 senelik aracın orjinal sol stop lambası kırıldı babam kaldırımdayken geri geri gelirken gaza bastı ve bir anda direğe vurdu allahtan bagaj kapağına camına bir şey olmadı her neyse sol stop arayışına girdim ve ünlü ota da 137 tl ye buldum ancak evimin dibinde otobakim.com a ait dükkanda da şans eseri internette 145 tl ye aynı stop u buldum tek öğrenmek istediğim kaporta da ezik oluştu bunu nasıl düzeltiririm ne kadar tutar macun kullanılırmı acaba ?

BU ARADA STOPLAR MAKO MARKA

Dosyalar

• IMG_0555.JPG
    IMG_0555.JPG
    1,1 MB · Okunma: 32
  • IMG_0558.JPG
    IMG_0558.JPG
    667,4 KB · Okunma: 30
Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Boyasız düzelebilir belki.İyi bir ustaya göstermekte fayda var.

Geçmiş olsun. Halledilir. Sıkmayın canınızı. Ince bi çekiş düzeltme astar boya bitti gitti

Geçmiş olsun. Halledilir. Sıkmayın canınızı. Ince bi çekiş düzeltme astar boya bitti gitti
güzelim araç hiç arka tarafında problem yoktu sadece sol farı kırıktı onuda yapıtırıp satıp D4 alacaktık 🙁

Son düzenleme:
Oluyor bazen böyle şeyler.. yine alırsınız. Bu size ağır bir kayıp vermez şükür 🙂 sağlıkla kalın

Oluyor bazen böyle şeyler.. yine alırsınız. Bu size ağır bir kayıp vermez şükür 🙂 sağlıkla kalın
Çok teşekkür ederim, çok sağolun.

Ucunda boya atmış sanki ufak bir boya işlemi gerekebilir. Resimden bakınca boyasız düzelecek gibi görünmüyor.

Back