Doblo d3 ses sistemi

Ertugrul Kedici

Azimli Üye
Arkadas oncelikle sa aracimi daha iki hafta once aldim daha yeniyim ses sistemi dosettim kendi capimda sizinle paylasacagim
-Kicker compD cift bobin 1200w 750 rms subwoofer
-spl kabin
-audimax mono 2000wat 750 rms 2ohm
-jameson usa 505 1400 wat profesyonel stereo amfi
-M Audio (m acoustic) deck cevirici
-cadence kablo seti
- pioneer compenant 2 takım
-aracin kendine ait 4 adet hoparlor

Subwooferi direk mono ile haporloru streo amfi ile besleyerek arabanin tavani dahil her yeri oynuyor tek yapmaniz gereken stop halinde iken orj akude dinlememek
Araba calisirken bile arka stoplar muzige gore ritim tutuyor
montaja gelince iki amfiyi koltuk arkasina monteleyip 12+ kablosunu uzun birakirsaniz koltugu direk yatirabiliyorsunuz buda kullanisli kiliyor 12(+) kablosunu deldirmeden direksiyonun altindaki buyuk gogus parcasini sokup ana elektirkten aldim tesisati hic delmeden kirmadan arkaya uzatip sasiyi koltukdemiri vidasindan aldim onemli olan iki parca daha var deck cevirici ve kablo seti biraz kalite her zaman iyidir deck cevirici kaliteli olunca amfi cikisindaki ses duzeliyor en iyisi o geldi bana compenanat takimi icin pandizotu delmeyin kesmeyin sakin hoparlor kolunu alin alttan iki vida sallamak delmekten iyidir capraz atarsaniz vidalari daha saglikli olur kasiste duz vida atiyor .
saglikli bir doseme ve kaliteli orta duzey amfilerle tum gezdigin yerlerin dikkatini cakebilirsiniz maaliyetmi soran olursa yardimci olurum simdiden saygilar

ses sıstemınız hayırlı olsun güle güle dinleyın size tavsiyem aküden altarnatöre giden kabloyu kontrol ettirin çok akım çektiği için zarar görebilir ben daha kalın kablo ile değiştirttirdim

sevgili kardeşim...bu sistemi sorunsuz kullanmak istiyorsan 2 farad lık bir kapasitör almalısın.......kolay gelsin

öncelıkle selamlar bende aracıma ses sıstemı kendım bagladım elektırkcıyım zatn 2 takım ınfıtty 6500 cx pıoneer 7050 ub 3 yol 7 band eko 😉 jbl 755.6 anfım kıcker l5 30 cm sub m acostıc 800.1 mono cadence 4wga kablo kıtı + 1.5 farad kapasıtor kapılar focal ızalasyonlu 😀 sonuc ıse gerkctn mukemmel

hayırlı olsun iyi dinlemeler

iyi dinlemeler

öncelikle s.a aracımdakı muzık sıstemınde degısıklık yaptım..... sızlere bır sorum olacak arkadaşlar ben kullandım urunlerı yazayım sız bana sunu yapın dersenız yardımcı olursanız cok tesekkur ederım sımıdıden

pıoneer - deh7450sd
2 takım jbl 16- arkları trasladım 13 cm koydum
1 tane 75.4 jbl anfi-
1 tane 600.1 jbl mono
1 yada 2 tane gt5 jbl bass

kablom 4 wga cadance

simdi size sorum şu yukarıda okudum --- aracımın aku yerı 39 cm gelıyo öncelıkle aracımda xenon var.. 72 amp akü vatra mutlu --- bu tesısata 4 wga yetermı yoksa 1 tane kaynak kablosu ıle block dagıtıcı kullanıp 2 anfıyemı dagıtayım yoksa anfılere ayrı ayrı kablomu cekeyım guc kablosu bırde altarnotorle akü arasındaki kablo demişsiniz.. o kabloyu degıstırmem sartmı gercekten bass kapalıyken bıle tek anfıyle tavan ısıgım rıtım alııyorr..

kapastöre aküden gelin 2amfiyede kapastörden dagitin kablolar ekli veya oksitli olmasin sıkıntı yaratmaz ...2tane jblin orjinal toplam değeri 457rms zaten cok düşük kabloyu değistirmeye gerek yok

Back