doblo d3 klima

tayfun44

Azimli Üye
slm arkadaşlar bir doblo d3 üm war ve gecenlerde arkadaslarla biyere gidiyorduk arabanın klima derecesi 4de olduğu halde cok az hava geliyor sizce neden olabilir bunun gibi sorun yasayan warmı bana yardımcı olun

doblo d3 2011 1.6 105 hp 6 ileri multijet

soguk hava geliyor mu ?

bendede böyle bir sorun var.arkadaşlar bir yardımcı olsun.aslında konunun uzmanı baki abidir.inşaalah siteye gelirse yardımcı olacaktır.

borulardan biri çıkmış olabilir yada o havayı yıran ayraçlar bozulmuştur ama aracınız çok yeni garantiden hallederler

araba klimasından anlıyorumda biraz klimacıda çalıştıgım için yinede baki abi daha iyi bilir professiyonel çünkü 🙂

geçmiş olsun diyelim...

d3 premio klimasından hiç memnun değilim. son günlerde havalar ısınınca klima kapanmaz oldu ama araba çekişten düşüyor.şehir içi dur kalklarda hele hafif bir rampada bile araba zorlanıyor gaza bastığımda tüketim 38 -40 gösteriyor. fiat kima konusunda biraz diğer araba markalarından inceleme yapıp teknolojisini yenilemesi gerekiyor.. fakat bir kaç kusur yanında arabadan memnunum.

d3 ün kliması bence çok güzel soğutması zaten mükemmel bence güçten düşürmüyor ama biraz sesli yeni tip pistonlu tip klima var d3 te

Öncelikle geçmiş olsun.Servise bi baktırın garantisi var sonuçta.D3'ün klimasından ben çok memnunum heleki geçen bacanağımın 2009 Honda Civic'le bi yere gittik orta kademenin altında anca soğuk üflüyor oysa doblo ortanın üstünde bile elimi donduruyor maşallahı var.Klima sesine gelince evet o sesten bende rahatsızım fabrikadan bile gelip baktılar aracı yeni aldığımda kompreserün çalışması böyle sorun yok dediler.

yunus abi sen civic teki orta kademenin altıyla doblonun orta kademenin üstünü karşılaştırmışsın. yanlışlık oldu heralde🙂🙂. yada yanlış bir karşılaştırma olmuş.

yunus abi sen civic teki orta kademenin altıyla doblonun orta kademenin üstünü karşılaştırmışsın. yanlışlık oldu heralde🙂🙂. yada yanlış bir karşılaştırma olmuş.

Fethi kardeşim ben soğutması yönünden karşılaştırma yaptım.Ben gayet memnunum.Ancak aracın çekiş mevzuuna gelince kasa ağır geldiği için kalkışlarda araç zorlanıyor turbo açana kadar hatta araba bayılıyor desem yeridir.

tamam abi doğru söylediklerin ona lafım yok. 1.3 motor klimayla küçük geliyo kasaya. ama klimanın üfleme gücünün hız ayarı soğutma hızına ve soğutmaya fark ettirir. onu söyledim ben.

Öncelikle geçmiş olsun.Servise bi baktırın garantisi var sonuçta.D3'ün klimasından ben çok memnunum heleki geçen bacanağımın 2009 Honda Civic'le bi yere gittik orta kademenin altında anca soğuk üflüyor oysa doblo ortanın üstünde bile elimi donduruyor maşallahı var.Klima sesine gelince evet o sesten bende rahatsızım fabrikadan bile gelip baktılar aracı yeni aldığımda kompreserün çalışması böyle sorun yok dediler.
7

klimadan bede çok memnunum soğutması süper o sese bende uyuz oldum bizimkinede bursadan gelip baktılar normal dediler

banada biraz az soğutuyor gibi geliyor. 20,000 bakımına 350 km kaldı haftaya giderim inşaallah.o zaman bir söylerim.d1 de 1. kademe bile buz gibiydi.bunda yarısından çok neredeyse 3.derece seviyesinde ama d1 kadar iyi soğutmuyor sanki. 1 yılda gazı bitmemiştir inşaallah.

abi vallahi hatta bazı yerler soğuktan buğ yapıyor cam dışarıdan bile don yapıyor soğutması süper

mehmet abi sen bakıma gittiğinde unutma söylemeyi belki bi problem olabilir. inşallah yoktur.

mehmet abi sen bakıma gittiğinde unutma söylemeyi belki bi problem olabilir. inşallah yoktur.

inşaallah.

bizim araçta 2007 model nazar değmesin süper soğutuyor....motor ısınana kadar 1. derecede çalıştırıyorum..motor ısındımı 2. dereceye alıyorum....

slm arkadaşlar bir doblo d3 üm war ve gecenlerde arkadaslarla biyere gidiyorduk arabanın klima derecesi 4de olduğu halde cok az hava geliyor sizce neden olabilir bunun gibi sorun yasayan warmı bana yardımcı olun

doblo d3 2011 1.6 105 hp 6 ileri multijet
bende de d3 var dijital kilima ben havanın derecesi 45 olmasına ragmen 26 dereceye getiriyorum 2 dk da sogutuyor koca kamyonu 🙂

banada biraz az soğutuyor gibi geliyor. 20,000 bakımına 350 km kaldı haftaya giderim inşaallah.o zaman bir söylerim.d1 de 1. kademe bile buz gibiydi.bunda yarısından çok neredeyse 3.derece seviyesinde ama d1 kadar iyi soğutmuyor sanki. 1 yılda gazı bitmemiştir inşaallah.

mehmet abi bakım zamanı gelmiş zaten polen filtresi dolmuştur o yüzden soğuytmuyordur benim d2 de gelmişti başıma bakımda filtreyi değiştirince hiç bir sorun kalmaz

Back