doblo d3 için kolon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erkans

Azimli Üye
selam doblocular malumunuz doblo mk3 araçların orjinal ses sistemleri premio için önde 13 cm 2 kolon ve 2 tweter arkalarda 2 adet 10 cm kolon tatmin edici olmuyor
ön ve arkadaki kolonları piyasada bilindik markalarla örneğin:jvc ,pineer,jbl ,sony gibi hoparlörlerle değiştirsek daha iyi ses alırmıyız
malum teyp 4*40 watt vereceği güç sınırlı, nasıl ses alırız? ön ve arka kolonları daha güçlü ürünle değiştirsek yapan bilgisi olan varsa sevinirim iyi forumlar..

ben ön kapı hoparlörlerini değiştirdim ses çok farketti ön ve arka hoparlörleri değiştirirsen sende anlarsın hatta benim gibi sadece önleri değiştirsende olur sana tavsiyem pioneer 13 cm hoparlörleri dene.

d3ün ön hoparlörleri 13 cm mi? (kapılar)

vay anasını be. d1-d2 16.5 d3 13. enteresan. gerçi benimkiler de 13 ama modelden kaynaklı herhalde.

Bizim D3'e Boofer filan koymayı düşünüyorumda. Anfi taktırmaya gerek varmı?

Bizim D3'e Boofer filan koymayı düşünüyorumda. Anfi taktırmaya gerek varmı?
woofer takacaksan anfi şart

ben ön kapı hoparlörlerini değiştirdim ses çok farketti ön ve arka hoparlörleri değiştirirsen sende anlarsın hatta benim gibi sadece önleri değiştirsende olur sana tavsiyem
pioneer 13 cm hoparlörleri dene.

ön kolonları değiştirmek için önkapı döşemesini söktünüzmü nette bu konuda ön hoparlörleri değiştiren bir arkadaş kapı döşemelerini sökmüşte
teşekkürler bilgiler için 🙂

Bizim D2 lerde değiştirmeye kalksak başka bişey takmadan sadece pioneer kolon alsak ses biraz daha iyi olurmu acep? Gerçi ses yetio ama yinede biraz düzelse kalitesi artsa fena olmaz 🙂

bir iyileşme olur tabi tayfun. ben alpine aldım. ön ve arkalara. çok güzel oldu. ama tabi teybi de değiştirip çıkış gücü yüksek bir teyp koymak daha kaliteli bir müzik dinlemeni sağlar.

bir iyileşme olur tabi tayfun. ben alpine aldım. ön ve arkalara. çok güzel oldu. ama tabi teybi de değiştirip çıkış gücü yüksek bir teyp koymak daha kaliteli bir müzik dinlemeni sağlar.

Yorumunuz için teşekkür ederim.Peki siz teyp değiştirdiniz mi? Bide maliyeti ne kadar oldu?

teyp değiştirmedim. maliyet markadan dolayı biraz tuzlu. 300 civarıydı yanlış hatırlamıyosan. 110 arkalar. önler de 200 mydü neydi. tam hatırlamıyorum 2 yıl oldu.

teyp değiştirmedim. maliyet markadan dolayı biraz tuzlu. 300 civarıydı yanlış hatırlamıyosan. 110 arkalar. önler de 200 mydü neydi. tam hatırlamıyorum 2 yıl oldu.

Peki bizim standart teypler sizin taktıklarınıza yetio sanırım bildiğim kadarıyla 4x40 dı çıkış gücü. Bilgilendirme için teşekkür ederim sanırım bende en geç 1 ay içinde değiştiricem bu aralar fazla masraf yaptım daha yeni 1 ay geçsin değiştiricem bnde.

valla hiç bilmiyorum teybin çıkışını tayfun. ne desem yalan ama sesten memnunum.

d3 ün kapı hoparlörleri 16 cm değilmi kitapçığında öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam

ben de öyle biliyorum.

yeni dobloların teybinin çıkış gücü iyimi abi?

valla mustafa ne desem yalan. kullanan arkadaşlar bilirler. ben bilmiyorum yeni dobloyu 🙂

yeni dobloların teybinin çıkış gücü iyimi abi?

pek sayılmaz bir pıoneer teyp ve 2 oval pıoneer kolon çok çok daha iyi çalar eminim *pissed*

Back