Metan
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 22 Ocak 2020
- Adı
- Emre
- Kan Grubu
- B RH -
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Elegance
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2013
- Renk
- Beyaz
Bunları da gördüm ama duruşu nasıl olur, orijinal gibi durur mu bilemedim sizce nasıl görünüşü? Bir de satan yerdeki yorumlarda ekranın çerçevesinde tam durmadığını zamanla hafif kalktığını yazmışlar, siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Son olarak Androidauto ce Apple Carplay var mı, yoksa ekran yansıtma mirrorlink mi var?Ben üstteki cihazdan kullanmıştım, pek verimli değildi, çok kitleniyordu. internete bağlandığında hep reset atmak zorunda kalıyordum. Playstore uygulama Lisans kontrolünde sorunlar çıkıyordu. 4Ram+64 hdd dü ama sorunluydu sonuçta. Ayrıca ekran boyutu ufak kalıyor şimdiki cihazlara göre.
En Son EMR Garage dan alttaki modelden aldım. Oda 4+64 ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Km sayacı yanıp sönme problemi için Cihaz ayarlarından aracı doblo değilde Alt paket Fiorino seçtiğimde sorun kalmadı.
![]()
Duruşu bana göre daha güzel ve hoş. Evet çerçeve orjinal teypteki gibi olmuyor, Çin malı ürün sonuçta çerçevede boşluklar mevcut olabiliyor flaşör düğme grubundaki düğmeler tam yuvasına oturmuyor. Ama çok göze batmıyor. Boşluk yapan yerlere mastik macun ile doldurursunuz işinizi gene görür. Ekranının olduğu yerde boşluk yok. görselde gördüğünüz gibi. Bunlar beni rahatsız etmez derseniz alın derim. Apple denemedim ama Android Auto, Carplay kablosuz kullanabiliyorum. Samsung ve Xiaomi tel. de sorun yaşamadım. Mirror link mevcut oluyor bu cihazlarda. Daha detay için benim aldığım yer ile irtibata geçebilirsiniz. Çünkü aynı kasada onlarca model var. Fiyatlar neye göre değişiyor, bir kalite farkı var olacağını düşünüyorum.Bunları da gördüm ama duruşu nasıl olur, orijinal gibi durur mu bilemedim sizce nasıl görünüşü? Bir de satan yerdeki yorumlarda ekranın çerçevesinde tam durmadığını zamanla hafif kalktığını yazmışlar, siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Son olarak Androidauto ce Apple Carplay var mı, yoksa ekran yansıtma mirrorlink mi var?
Çok sordum kusura bakmayın 🤗