Doblo d2 silecek sorunu

d2oblo

Yeni Üye
Doblo
Adı
D2oblo
Kan Grubu
A RH -
Aracınız
Doblo
Selamın aleyküm arkadaşlar aracım 2007 d2 kasa doblo silecek ile ilgili sorun yaşıyorum sileceği çalıştırdığım zaman aşşağı inerken normalde durması gereken yerden 2 3 parmak aşşağı inip geri yukarı çıkıp duruyor ve takırtı vurma sesi gibi ses geliyor sürüş esnasında rahatsız ediyor sanki mekanizma kırılcak gibi sorun sizce nedir hangi parçaya bakmam lazım teşekkürler.

Ustam silecek kollarını sökmelisin. Söktükten sonra silecekleri çalıştır. 1 tur tamamladıktan sonra sileceklerini yerine takabilirsin. Sonun çözülecektir

Yani silecekleri en dibinden söküp çalıştırıp geri takıcam dimi yanlış anlamadım cevap için teşekkürler

Aynen öyle abi. Baktın olmuyor ara 0553 6792590
Yani silecekleri en dibinden söküp çalıştırıp geri takıcam dimi yanlış anlamadım cevap için teşekkürler

Bugün denicem teşekkürler

Denedim söktüm sileceği bi tur çalıştırıp taktım sorun devam ediyor ben silecek kollarındaki kavuçuğun aşınmasından dolayı boşluk yaptığından şüpheleniyorum

Denedim söktüm sileceği bi tur çalıştırıp taktım sorun devam ediyor ben silecek kollarındaki kavuçuğun aşınmasından dolayı boşluk yaptığından şüpheleniyorum
ben oto elektrikciye götürdüm sorunu düzzeltti artık silecekler direk duruyor

aynı sorun bendede vardı sol ön silecek kaportaya kadar inip vuruyodu sonra yukarı kalkıyodu sileceği vidaya geçirdiğim yerde hafif aşınma yaptıgı için yukarı çıkarken boşa düşüyodu altta inerkende mekanizma kapıyodu kaportaya vuruyodu somonun oldugu yere pul aldım bi tane sileceği taktım üstünede somonu geçirdim sonrada sıktım bayagı ilk gunki gibi oldu sorun yok sizde durum böyleyse yalama yapma durumu fazla ise bi tane kauçuk veya lastik parçası sıkıştırıp pul ve somon u sıkarsanız sorununuz %80 çözülecektir

Teşekkürler aynı dediğiniz gibi oluyor aşınma da vardı dediğinizi yapıcam teşekkürler

Back