AbdullahAltınn
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 2 Mayıs 2024
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Cargo
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Bulut Beyazı
Merhaba hocam 20 model dobloya aynı sizin gibi bir ses sistemi yapacağım her şeyim hazır dönüştürücü amfi subwoofer fakat aküden içeriye kabloyu nasıl çekeceğim onu bulamadım sileceklerin altındaki plastiği sökmek gerekiyor galiba onun için de silecekleri çıkarmak lazım galiba siz nereden geçirdiniz kabloları yardımcı olabilir misiniz?2022 doblom var hiç orjinal hoparlörleri elletmeden sadece bagaja kabin, dönüştürücü ve amfi attım ideallerin üstünde ses kalitesi var çok yüksek ses istiyorsanız mecbur orjinalleri değiştirmeniz ve soketlerle oynamaniz gerekecek bilginiz olsun
Teşekkürler hocam pedal kısmına bakmamıştım daha önce bir bakayım, sadece subwoofer için dönüştürücü kullanıyorlar onu da arka hoparlöre giden kabloya birleştiriyorlar sanırım arka kelebek camının altındaki değil miBen kendim yapmadım ses sistemciye yaptirdim ama kesinlikle sileceği dökmeden yapti. Kabloyu araç içine pedallarin ordan içeriye alarak yaptı daha sonra kapı plastiklerinden şoför bölümünü daha sonra arka sürgülü kapı alt plastiginden ise arka koltuk bölümünü geçti amfiye ulastirdi anfiyide kabının üzerine monte ettirdim bagajlik bir durumum olursa söküp geri takabilmem için. Kabloyu amfinin orda biraz fazla pay biraktirrim yaklaşık 20-30 cm gibi arka koltuğu yatırıp yük taşıması yaparken geriye götürüp bagajı dahada buyultmek için ve gayet işe yarıyor kaç kez denedim sökmeye gerek kalmiyor
Çok sağ olasın aynen ben de konyadayım 🙂 sen ne zaman uygunsan bana farketmez abi gelirim karataydayımEvet hocam plakayı gördüm sizde konyadaysaniz müsait olunca sisteme bakmak isterseniz gösterebilirim, dönüştürücüyüde amfinin hemen yanına kabine monte ettirdim
Yarın buluşalım abi özelden numaramı bırakıyorum ordan iletişime geçerizBende karataydayim hafta sonu musaitim Pazar günü de musaitim sen ne zaman dersen