rica ederim.....paylaşım için teşekkürler can.
istanbulda bir toplantıda çekilmiş doblo toplantıyı basmış 😀paylaşım için teşekkürler
bu foto nerede çekilmiş can
doblo ya duruşu yeter
gerisi hikaye😀*kop*
aynen bi ara poliste vardı konvoyda hatta serdar abi sormuştu poliside çektiniz mi diye 😀18 mart karlı tepeden indikten sonra ara mh arasından sahile inerken doblo girdi aramıza polisdi tam foto çekerken ön lastik cukura girdi çekemedim polis gitti zaten*bugs*
istanbulda bir toplantıda çekilmiş doblo toplantıyı basmış 😀paylaşım için teşekkürler
doblo ya duruşu yeter
gerisi hikaye😀*kop*
18 mart karlı tepeden indikten sonra ara mh arasından sahile inerken doblo girdi aramıza polisdi tam foto çekerken ön lastik cukura girdi çekemedim polis gitti zaten*bugs*
doblo ya duruşu yeter
gerisi hikaye😀*kop*
böyle bir fotoğraf daha var bu seferde doblo kangoyu basıyo 😀doblo bu acımaz öyle basar😀
böyle bir fotoğraf daha var bu seferde doblo kangoyu basıyo 😀doblo bu acımaz öyle basar😀
tamamdır paylaştım 😀
paylaştım https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=5263&pid=106302#post_106302bekliyoruz*happy*