doblo combi 1.3 elegance

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heyss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Heyss

Yeni Üye
Doblo
Adı
gökhan
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Easy
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
beyaz
Merhaba arkadaşlar ilgilendiğim bir araç var bu konuda en bilgi sahibi olarak sizlere danışmak istedim.
Babamda doblo kullanıcısı olduğu için ailemizde olan bir araç ve benimde ara ara kullandığım bir araç ancak kendim için alacağımdan daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorum. Yani yakıt konusunda piyasadaki diğer araçlara göre nasıldır teknik özellikleri nelerdir bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İlgilendiğim araç aşağıdadır.
(link)

Merhaba arkadaşlar ilgilendiğim bir araç var bu konuda en bilgi sahibi olarak sizlere danışmak istedim.
Babamda doblo kullanıcısı olduğu için ailemizde olan bir araç ve benimde ara ara kullandığım bir araç ancak kendim için alacağımdan daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorum. Yani yakıt konusunda piyasadaki diğer araçlara göre nasıldır teknik özellikleri nelerdir bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İlgilendiğim araç aşağıdadır.
(link)
Alınır binilir güzel araba yakıtıda iyidir bende 1.3 premio black var şehir iç 5.5 cıvarında lakin ilanını incelediğin araç resimleri gece çekilmiş aracı görmeye gittiğinde süprizle karşılaşabilirsin.

Aracın gündüz resimleride ulaştı elime dıştan görüntüde bir sıkıntı yok gibi

(link)
Km dusuk ama karanlik kusurları kolayca örtüyor birde arac tamamen bos paket yani doblonun en onemli ozelligi olan arka camlar otamatik degil birde araba 75 hp yani hem yakit hem performans anlaminda dusuk kalir bence 90 hp bakin derim birde premio urban en az elegance oneririm

(link)

Acizane benim görüşüm; İLLA Kİ OTOMOBİL RUHSATLI ve EN FULÜ OLAN PREMİO.
Neden 1.3 diye sorsam?

Merhabalar tekrar aracı gördüm eksperde bir çok sorunu çıktı ve vazgeçtim. 2014 modelini buldum fiyatta anlaştık yarın satışını yapacağım. Linki bırakıyorum sizce nasıl ?
(link)

Merhabalar tekrar aracı gördüm eksperde bir çok sorunu çıktı ve vazgeçtim. 2014 modelini buldum fiyatta anlaştık yarın satışını yapacağım. Linki bırakıyorum sizce nasıl ?
(link)
Hayirlisi olsun allah kaza bela vermesin

(link)

iyi olmuş

hayırlısı olsun.

Teşekkürler 150 bine anlaştık

Hayırlı olsun. Ama Easy paket almasaydınız keşke.

Herkese çok teşekkür ederim. Araçta sadece şoför kapısında lokal boya var onun dışında hiç bir sorun yok motor şanzuman olarak usta bile hayret etti 🙂 tabi birazda bütçe meselesi gönül isterdiki üst paketini alalım ancak çok temiz ve diri olması çok hoşuma gitti. Zaten sadece hafta sonu kullanacağım için sorun olacağını sanmıyorum.

Back