Doblo Cargo 1.2 (2004) LPG Takılması

ErkanGorgun

ANADOLU SİGORTA
Doblo
Adı
ERKAN
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Sigortacı
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.2
Araç Yılı
2004
Renk
BEYAZ
Arkadaşlar merhaba,

2019 Temmuz sonunda aldım aracımı. 1.2 8V benzinli araç, şu an 127.000km'de. İşim gereği haftada 500km yol yapıyorum. Bayır vs yok dümdüz yol. Şirket aylık 500TL ye kadar yakıt masrafımı karşılıyor fakat aylık 800-1000 TL arası benzin tüketiyorum. Bu aralar LPG için bayağı araştırma yaptım fakat aklım halen karışık. Bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.

IMG_20191207_171420.jpg

lpg takılınca da 900 yakar değmez kesinlikle pişman olursun.

Arkadaşlar merhaba,

2019 Temmuz sonunda aldım aracımı. 1.2 8V benzinli araç, şu an 127.000km'de. İşim gereği haftada 500km yol yapıyorum. Bayır vs yok dümdüz yol. Şirket aylık 500TL ye kadar yakıt masrafımı karşılıyor fakat aylık 800-1000 TL arası benzin tüketiyorum. Bu aralar LPG için bayağı araştırma yaptım fakat aklım halen karışık. Bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.

34657 dosyayı görüntüle
yakıttan kârınız olur. Benzinli arabaya binilmez maalesef.

yakıttan kârınız olur. Benzinli arabaya binilmez maalesef.
Kafama takılan motor 1.2 olduğu için çok sıkıntı yaşar mıyım? Hiç bayır yok bölgede zorlanacak bi durum yok ama farkını hisseder miyim. Boşuna masraf olmasın

Kafama takılan motor 1.2 olduğu için çok sıkıntı yaşar mıyım? Hiç bayır yok bölgede zorlanacak bi durum yok ama farkını hisseder miyim. Boşuna masraf olmasın
İllaki benzine göre değişir ama bence değer benzinli araç çok yakıyor maalesef .arkadaşta 1.2 albea vardı takılıyorduk hatta ama memnundu yakıtından. Düzlük arazilerde hiç sıkıntı çıkacağını sanmam.Yakıt maliyet açısından çok kârı olacağı gerçek.

ben 4 sene kulllandım bi ara üst kapak açıldı sibap ayarları yapıldı usta 500/1000 km arası benzinde kullan sibaplar yağlansın demişti ben tabi işi garantiye aldım1000 km kullandım o 1000 km ömrümden ömür cebimden nakit üstüne nakit götürdü gazla benzin arasında çok bariz fark var dı fiyat olarak
bu arada eski bir 1.2 kullanıcısı olarak allah sabır versin diyorum

Arkadaşlar merhaba,

Yaptırma benzine devam et

34657 dosyayı görüntüle

1.2 fazla kısmaya gerek yok benzinde devam edin

Back