Doblo Arka Sis Lambaları

berat tarafından yazılan metin:
işimizi garantiye alıyok
Aynen sizde haklısınız tabi *tup*

onuda ben buldum birgün arka sisleri ışıklara gelirken yaktım yakış o yakış patladı gitti😀 😀

onuda ben buldum birgün arka sisleri ışıklara gelirken yaktım yakış o yakış patladı gitti😀 😀
zuhahahahaha 😀 😀 😀 😀 😀

haha 😀 😀 taklitte yapılır müessesemizde

haha 😀 😀 taklitte yapılır müessesemizde
*clap* *tup*

bu renkli parklara polis bişey diyomu

bu renkli parklara polis bişey diyomu
bilmem haberim yok ama bence polisten polise değişir 🙂

vay arkadaş nedir bu muaynedeki mühendislereden ve bu polislerden çektik lerimiz of offf

vay arkadaş nedir bu muaynedeki mühendislereden ve bu polislerden çektik lerimiz of offf
aynen yaaa herşey sorun muayenede offfffffffff 😡

en iyi si 2 doblo alcan aynı renk aynı model aynı plaka birine modefiye yapcan biri sade durcak modefiyeli olanı kullancan muayneye giderken modofiyesizi alcan şase numarasını filan deyiştircen

en iyi si 2 doblo alcan aynı renk aynı model aynı plaka birine modefiye yapcan biri sade durcak modefiyeli olanı kullancan muayneye giderken modofiyesizi alcan şase numarasını filan deyiştircen
aynı plaka araba alamazsın 🙂

sahekarlık gibi bişey yapcan birine alcan ikisine kullancan

sahekarlık gibi bişey yapcan birine alcan ikisine kullancan
o biraz zor şase numaraları felan sonra ruhsatı felan zor işler yani 🙂 🙂

neyse artık muayneden yırtalım diyoz polise yakalanıyoz polisten kaçalım diyoz muayede kalıyoz

neyse artık muayneden yırtalım diyoz polise yakalanıyoz polisten kaçalım diyoz muayede kalıyoz
Aynen nerdeyse herkesde aynı sorun var 🙂

en iyisi bisiklet
Ne bisikleti yaa pedalları çevirene kadar insanın canı çıkıyo en iyisi elektrikli motorlar ne vergisi var ne bişeyi sadece elektirk lazım o kadar 🙂

Back