doblo arka başlık

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
çıkmacılarda bulursun belki recep abi 😀

bazıları geriyi rtahat görmek amacı ile ortadakini söküyor öyle denk gelirse alabilirsin sanırım.

Ya ben geriyi gormek için deilde hafiften tıkırtı yaptıgı ıcın sokmustum babam bı dunya fırca attıktan sonra geri taktım ama bı gun sokecem sana yollardım ama deri...

geremy ustam haklısın görüşmesafesini kısıtlıyor.
aslında ben albeyelar arka başlıgından istiyorum daha güzel yakışır bence yeni modelerinden

merhaba benim 2009 premio m var benimde sıkıntım aynı sayılır, arka orta başlık kayboldu arkayı göremiyoruz sebebiyle, ayrıca sürücü ve ön yolcu koltuklarının kapı yanlarındaki koltuk altı marşpiyelleri kırık inen binen pantalonunu taktırınca vida yerlerinden çatladılar; bu parçaları aramadığım yer kalmadı yok yok, bulunduğum yerde serviste yok, olsa hemen gidip isteyeceğim internettende bulamadım orjinalini. bildiğiniz bir yer varsa irtibata geçip bu parçaları tedarik etmek istiyuorum

merhaba benim 2009 premio m var benimde sıkıntım aynı sayılır, arka orta başlık kayboldu arkayı göremiyoruz sebebiyle, ayrıca sürücü ve ön yolcu koltuklarının kapı yanlarındaki koltuk altı marşpiyelleri kırık inen binen pantalonunu taktırınca vida yerlerinden çatladılar; bu parçaları aramadığım yer kalmadı yok yok, bulunduğum yerde serviste yok, olsa hemen gidip isteyeceğim internettende bulamadım orjinalini. bildiğiniz bir yer varsa irtibata geçip bu parçaları tedarik etmek istiyuorum

lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız

başlık kayboldu mu yoksa dğiştirmek mi istiyorsunuz

arkadaşlar.doblo arka başlık ihtiyacım var bir adet elinde olup satmak isteyen olursa almak istiyorum
kardeş kaç tane istiyon
numaram 05468835421
ben ayarlarım sana

sevgili yeni uyemiz......motor isteyen uyemize beni ara hardimci olayim kafalik isteyene beni ara yardimci olayim diyorsunuz...ne isle istigal ediyorsunuz...yedek parcacimisiniz...burada bildirirseniz...bizde seviniriz...

konu tarihi fosillesmis ve yeniden hortlamis...

konuyu kitliyorum...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back