Selamlar.. Aranıza yeni katıldım. En kısa zamanda bir doblo sahibi olmak istiyorum fakat kafamda binbir çeşit soru var konuyu nereye açıcağımı bilemedim o yüzden buraya açtım kusura bakmayın. Fakat bilen birileri beni aydınlatırsa çok sevinirim. 2006-7 model bir doblo almayı düşünüyorum fakat ruhsatıydı yok efendim vergisiydi hız limitiydi yok polis çevirince ne dicekmişiz yok rahat değilmiş arkası makaslıymış sallıyormuş hoplatıp zıplatıyormuş böyle şeyler okudum en güzeli dedim ki bunu işinin ehli bilen birilerine sormak. ve karşıma bu adres çıktı . Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun ve minnettar olurum . Şöyle geniş bir aile aracım olsun diyerekten dobloya karar kıldım yakıtı düşük kasası güzel başka bir geniş araç bulamadım en cazibi doblo yani biz normal vatandaşlar bu araca sahip olamıyacak mıyız ? veya olsak da dünyanın vergisini ödemek zorunda mıyız ? ayrıca karayollarından hız limitlerine baktım değişti dediler ama yine de çok düşük en yükseği 95 km hangi durumlarda hız limitleri nasıl uygulanyor . Bu işi böyle derli toplu bi şekilde anlatalım benim gibi kafası karışık kardeşlerime de yardımcı olsun diyerekten bu konuyu açtım. Şimdiden herkese teşekkürler.