DOBLO 5 YAŞ ÜSTÜ OTOMOBİL OLUYOR.

ademozkaragul

Saygın Üye
Doblo
Adı
adm
Kan Grubu
B RH -
Meslek
Gümrük Komisyoncusu
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2010
Renk
bordo
selamünaleyküm, Arkadaşlar sayfamızda Günaydın oto hastanesi gördüm.
Dobloları otomobile çeviriyormuş.
Ne kadar güvenilir? yaptıran varmı?
bilgi verirmisiniz.

Bende biryerde görmüştüm, evet 5 yaş üstü olması şart. Aracın ankaraya gitmesi gerekiyor ve belirli testlerden geçmesi gerekiyor. 30-50 bin arası masraf çıkabileceği söyleniyor.

Aslında uzun kullanıcı için bunlar birşey değil,
Hız limitinin artması,
MTV nin düşmesi,
Muayenenin 2 yılda 1 olması

Bu avantajlar zaten 1 yılda o parayı çıkartır. Ama nasıl yapılıyor bilgim yok, dikkat etmek lazım sağlam kaynaklardan bilgi almak lazım.

Bu arkadaşlar grup üzerinden duyuruyu yaptılar zaten tek yapan yer şimdilik orası ve binlerce kişi yaptırdı resmi olarak otomobil oldular şimdilik d1-d2 kasalar olmuyor d3 ve d4 kasalar oluyor

Günaydın Oto Hastanesi ile bizzat merkezlerinde gidip tanıştık süreci baştan takip ettik.
Ayrıca her büyük buluşmamızda çekilişle bir üyemize hediye dönüşüm hediye ediyorlar.
En son bu sene Ankara ve Balıkesir buluşmalarımızda verdiler.
Herşeyleri faturalı ve faturasız işleri yok.
Bazı başka firmalar da yapıyor ama fatura konusunda dikkatli olun.
İşin içinde emniyet, noter, tüvtürk ve maliye var sonuçta.
İleride sorun çıkarsa sıkıntı yaşamamak adına kdvsini, gelir vergisini ödeyen firmadan yani Günaydın Oto dan yaptırmanızı tavsiye ederim.
Benim 5 yıl ay sonu dolacak o zaman yaptıracağım. Birçok üyemiz yaptırdı sorun çıkmadı.

Günaydın Oto Hastanesi ile bizzat merkezlerinde gidip tanıştık süreci baştan takip ettik.
Ayrıca her büyük buluşmamızda çekilişle bir üyemize hediye dönüşüm hediye ediyorlar.
İleride sorun çıkarsa sıkıntı yaşamamak adına kdvsini, gelir vergisini ödeyen firmadan yani Günaydın Oto dan yaptırmanızı tavsiye ederim.
Benim 5 yıl ay sonu dolacak o zaman yaptıracağım. Birçok üyemiz yaptırdı sorun çıkmadı.
ah birde biz D2 ler yaptırabilsek ne güzel olurdu 😒

ah birde biz D2 ler yaptırabilsek ne güzel olurdu 😒
aslında yapılabilir ama odtü test merkezinde günaydın oto sağlam d3 doblo kasa kupasını alıp koydu yapılan testlerde bir vida bile düşmemesi lazımmış. Bu sürede test tekrarlanıyormuş. Sağlam d2 kupa olsa belki yapılabilir ama bu da ciddi bir yatırım demek risk.

başkanım bu kadar zor mu Allah için bir sürü Doblo 2 sahibi insan var ben de dahil arabama kıyamıyorum değiştirmeye yani bir tane Doblo 2 alıp götürüp vidalarını güzelce sıkıp testlerini yapmaları bu kadar mı zor bunun getirisini hiç mi hesaplamıyorlar eğer bunu yapsalar bir sürü Doblo 2 sahibi insan arabasını otomobile çevirmek için sıraya girer yazık günah yani bir tane Doblo 2 sağlam temiz bulup bütün vidalarını sıksınlar o zaman koysunlar testi bu kadar mı zor yani 😊

Bagaja hafif kaynakla 1 koltuk eklenip video kaydı alınıyormuş daha sonra bagaja eklenen koltuk çıkarılıyormuş bunu tse istiyormuş.Bu firionu mu yoksa doblo için mi geçerli koltuk ekleme işi?

Bagaja hafif kaynakla 1 koltuk eklenip video kaydı alınıyormuş daha sonra bagaja eklenen koltuk çıkarılıyormuş bunu tse istiyormuş.Bu firionu mu yoksa doblo için mi geçerli koltuk ekleme işi?
Doblo da orjinal otomobil ruhsat panaroma modeli ve 7 koltukludur. Otomobil olması için bu gerekli. Bu yüzden 7 koltuk yapıp bir proje sonra 5 koltuk ile de bir proje verip otomobile çevriliyor.

d2 kasar en iyisi şuan 23-25 yaşında
vida lafın gelişi kaporta sağlam kupası sağlam lazım
bir de araç fiyatı d3 d4 de göre düşük
adam 30-40 verip otomobil yapar mı o da ticari açıdan düşündürüyor
ben de sordum herkes yaptırır diye ama bu nedenleri söyleyince birşey diyemedim

Kendi ilimde olsa ben 50 de olsa veririm mesela.
En azından hızdan yana kafam rahat olur, her yıl muayene stresi olmaz ki bu bile geçerli bir neden, onun stresi insana yetiyor.

d2 nasıl 23-25 yaşında oluyor

başkanım talep çok yeterki yapsınlar çünkü D2 sahibi baya insan var insanlar bunu ister D3 yada D4 alamayan insan en azından D2 kullanıyor. ben kendimden söyleyim şahsen otomobile dönüşü olsa hemen yaptırım ben şoförüm aile aracı olarak kullanıyorum otomobil den farkı nerdeyse yok çok güzel araç kıyamıyorum değiştirmeye yada satmaya. D2 nin otomobile dönüşmesi çok iyi olur du sizin bu konuda bir etkiniz varsa gerekli yerlere başvuru gibi olursa çok seviniriz 👍😊

Hayırlı cumalar dilerim. Ben bu hafta yaptırdım.Pazartesi günü İzmir Salihli'de yapıldı. Günaydın oto faturalı olarak dönüşüm yapıyor. Burdan Hakan beye teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı.

Şuanda 1 firma ile görüştüm doblo3 için 22.500 TL dönüşüm ücreti alınıyor Günaydın oto neden 35.000 TL ücret alıyor? Bu fark nereden geliyor? Bende Günaydın oto'ya dönüşüm yaptıracaktım şimdi kafam karıştı 12.500 TL fark nedir? Miraç topçu onx mühendislik bu firma daha uygun yapıyor.

Şuanda 1 firma ile görüştüm doblo3 için 22.500 TL dönüşüm ücreti alınıyor Günaydın oto neden 35.000 TL ücret alıyor? Bu fark nereden geliyor? Bende Günaydın oto'ya dönüşüm yaptıracaktım şimdi kafam karıştı 12.500 TL fark nedir? Miraç topçu onx mühendislik bu firma daha uygun yapıyor.
sponsor muhtamelen anlaşmalılar sen ucuz ve içine sinen varsa oraya yaptır

sponsor muhtamelen anlaşmalılar sen ucuz ve içine sinen varsa oraya yaptır
Sponsor firmamız günaydın oto 35 bin TL'ye yapıyor onx farklı firma 22.500 TL'ye yapıyor.12.500 TL lik fark var ilginç bir şekilde.Onx firmasını araştırıyorum şuanda.Sponsor firmamız günaydın oto'nın biz teamdoblo üyelerine şuanda hiçbir artısı yok her gelen müşteriye standart fiyatı uyguluyor

Back