ademozkaragul
Saygın Üye
Doblo- Kayıt
- 9 Aralık 2010
- Adı
- adm
- Kan Grubu
- B RH -
- Meslek
- Gümrük Komisyoncusu
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2010
- Renk
- bordo
ah birde biz D2 ler yaptırabilsek ne güzel olurdu 😒Günaydın Oto Hastanesi ile bizzat merkezlerinde gidip tanıştık süreci baştan takip ettik.
Ayrıca her büyük buluşmamızda çekilişle bir üyemize hediye dönüşüm hediye ediyorlar.
En son bu sene Ankara ve Balıkesir buluşmalarımızda verdiler.
Herşeyleri faturalı ve faturasız işleri yok.
Bazı başka firmalar da yapıyor ama fatura konusunda dikkatli olun.
İşin içinde emniyet, noter, tüvtürk ve maliye var sonuçta.
İleride sorun çıkarsa sıkıntı yaşamamak adına kdvsini, gelir vergisini ödeyen firmadan yani Günaydın Oto dan yaptırmanızı tavsiye ederim.
Benim 5 yıl ay sonu dolacak o zaman yaptıracağım. Birçok üyemiz yaptırdı sorun çıkmadı.
aslında yapılabilir ama odtü test merkezinde günaydın oto sağlam d3 doblo kasa kupasını alıp koydu yapılan testlerde bir vida bile düşmemesi lazımmış. Bu sürede test tekrarlanıyormuş. Sağlam d2 kupa olsa belki yapılabilir ama bu da ciddi bir yatırım demek risk.ah birde biz D2 ler yaptırabilsek ne güzel olurdu 😒
Bagaja hafif kaynakla 1 koltuk eklenip video kaydı alınıyormuş daha sonra bagaja eklenen koltuk çıkarılıyormuş bunu tse istiyormuş.Bu firionu mu yoksa doblo için mi geçerli koltuk ekleme işi?Günaydın Oto Hastanesi ile bizzat merkezlerinde gidip tanıştık süreci baştan takip ettik.
Ayrıca her büyük buluşmamızda çekilişle bir üyemize hediye dönüşüm hediye ediyorlar.
En son bu sene Ankara ve Balıkesir buluşmalarımızda verdiler.
Herşeyleri faturalı ve faturasız işleri yok.
Bazı başka firmalar da yapıyor ama fatura konusunda dikkatli olun.
İşin içinde emniyet, noter, tüvtürk ve maliye var sonuçta.
İleride sorun çıkarsa sıkıntı yaşamamak adına kdvsini, gelir vergisini ödeyen firmadan yani Günaydın Oto dan yaptırmanızı tavsiye ederim.
Benim 5 yıl ay sonu dolacak o zaman yaptıracağım. Birçok üyemiz yaptırdı sorun çıkmadı.
Doblo da orjinal otomobil ruhsat panaroma modeli ve 7 koltukludur. Otomobil olması için bu gerekli. Bu yüzden 7 koltuk yapıp bir proje sonra 5 koltuk ile de bir proje verip otomobile çevriliyor.Bagaja hafif kaynakla 1 koltuk eklenip video kaydı alınıyormuş daha sonra bagaja eklenen koltuk çıkarılıyormuş bunu tse istiyormuş.Bu firionu mu yoksa doblo için mi geçerli koltuk ekleme işi?
Kendi ilimde olsa ben 50 de olsa veririm mesela.d2 kasar en iyisi şuan 23-25 yaşında
vida lafın gelişi kaporta sağlam kupası sağlam lazım
bir de araç fiyatı d3 d4 de göre düşük
adam 30-40 verip otomobil yapar mı o da ticari açıdan düşündürüyor
ben de sordum herkes yaptırır diye ama bu nedenleri söyleyince birşey diyemedim
d2 nasıl 23-25 yaşında oluyord2 kasar en iyisi şuan 23-25 yaşında
başkanım talep çok yeterki yapsınlar çünkü D2 sahibi baya insan var insanlar bunu ister D3 yada D4 alamayan insan en azından D2 kullanıyor. ben kendimden söyleyim şahsen otomobile dönüşü olsa hemen yaptırım ben şoförüm aile aracı olarak kullanıyorum otomobil den farkı nerdeyse yok çok güzel araç kıyamıyorum değiştirmeye yada satmaya. D2 nin otomobile dönüşmesi çok iyi olur du sizin bu konuda bir etkiniz varsa gerekli yerlere başvuru gibi olursa çok seviniriz 👍😊d2 kasar en iyisi şuan 23-25 yaşında
sponsor muhtamelen anlaşmalılar sen ucuz ve içine sinen varsa oraya yaptırŞuanda 1 firma ile görüştüm doblo3 için 22.500 TL dönüşüm ücreti alınıyor Günaydın oto neden 35.000 TL ücret alıyor? Bu fark nereden geliyor? Bende Günaydın oto'ya dönüşüm yaptıracaktım şimdi kafam karıştı 12.500 TL fark nedir? Miraç topçu onx mühendislik bu firma daha uygun yapıyor.
Sponsor firmamız günaydın oto 35 bin TL'ye yapıyor onx farklı firma 22.500 TL'ye yapıyor.12.500 TL lik fark var ilginç bir şekilde.Onx firmasını araştırıyorum şuanda.Sponsor firmamız günaydın oto'nın biz teamdoblo üyelerine şuanda hiçbir artısı yok her gelen müşteriye standart fiyatı uyguluyorsponsor muhtamelen anlaşmalılar sen ucuz ve içine sinen varsa oraya yaptır