Doblo Doblo 4 Motor arıza ışığı ve KM gösterge yanıp sönmesi.

Efe Erdem

Aktif Üye
Doblo
Adı
Efe
Kan Grubu
AB RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Easy
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
Mistik Gri
Selamın aleyküm,
Dün akşam araç durduk yere dokunmatik ekranı kapatıp motoru kontrol ettirin uyarısı verdi ve km ışığı yanıp sönmeye başladı, geri görüş kamera ve park sensörü çalışmadı, araç soğutucu fanı çalıştırdı bu şekilde 2 km yol gittik hararet göstergesi oynamadı. Ben akü zayıflaması düşünüyorum sizce sorun nedir.

Aleykümselam bencede akü aküyü ölçtürbi

Aleykümselam bencede akü aküyü ölçtürbi
Abi, usta şalter atmış bir daha olursa getir 1-2 gün dursun bende dedi şalterin durduk yere atması normal değil bence neden olur bu.

Son düzenleme:
Abi, usta şalter atmış bir daha olursa getir 1-2 gün dursun bende dedi şalterin durduk yere atması normal değil bence neden olur bu.
ekstra bi yüklenme fln dı yaptın araca bundan atar şalter.
geçenlerde de bende normal seyirde motor arıza işareti vermişti ustaya götürdüm sıkıntı yok dedi makinaya bağladı yanan işareti söndürdü sür git dedi

ekstra bi yüklenme fln dı yaptın araca bundan atar şalter.
geçenlerde de bende normal seyirde motor arıza işareti vermişti ustaya götürdüm sıkıntı yok dedi makinaya bağladı yanan işareti söndürdü sür git dedi
Araca elimi bile sürmedim sadece telefon şarj etmek için Teybe ya da çakmaklığa şarj kablosu takıyorum başka bir şey yapmadım onun dışında.

Çakmaklık şarj aletlerinin yuvaya giren kısmındaki ovalimsi pim, çakmaklığın içine düşüp orda kalmıştır. Titreşimle sallantıyla Artı ile eksiyi kısa devre edip sigorta attırıyor olabilir. Bende hyundai accent blue varken yaşamıştım. Bulana kadar canım çıkmıştı. tesisat falan yoksa ilk önce çakmaklıktan başla kontrole.

Çakmaklık şarj aletlerinin yuvaya giren kısmındaki ovalimsi pim, çakmaklığın içine düşüp orda kalmıştır. Titreşimle sallantıyla Artı ile eksiyi kısa devre edip sigorta attırıyor olabilir. Bende hyundai accent blue varken yaşamıştım. Bulana kadar canım çıkmıştı. tesisat falan yoksa ilk önce çakmaklıktan başla kontrole.
Bilgi için sağolasın abi en kısa zamanda kontrol edeyim.

Back