Doblo 4 araca görseldeki vites uyum sağlar mı

Yigitevren23

Azimli Üye
Doblo
Adı
Yiğit
Kan Grubu
A RH +
Meslek
İş Makinası Bakım Onarım
Aracınız
Doblo
Modeli
Safeline
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2021
Renk
Beyaz
Merhabalar herkese iyi günler dilerim aracım safeline olduğu için 1. Görseldeki vites topuzu var görünüş olarak beğenmediğim için full paketlerde olan (2. Görsel) vites topuzunu takmayı düşünüyorum ancak uyar mı bilmiyorum konu hakkında bilgili olan bilgilendirirse çok memnun olurum iyi günler dilerim

Dosyalar

• Screenshot_2025-04-11-22-24-35-566_com.sahibinden-edit.webp
    Screenshot_2025-04-11-22-24-35-566_com.sahibinden-edit.webp
    20,4 KB · Okunma: 10
  • Screenshot_2025-04-12-10-54-54-857_com.sahibinden-edit.webp
    Screenshot_2025-04-12-10-54-54-857_com.sahibinden-edit.webp
    26 KB · Okunma: 10
Çok pahalı değilse al denebi
Yada diğer bul araçtan 13 lokma ile sök dene yiğit.
Sendeki uzun milli yanlız

Çok pahalı değilse al denebi
Yada diğer bul araçtan 13 lokma ile sök dene yiğit.
Sendeki uzun milli yanlız
Abi şimdi arabada dikkatli bakarken farkettim benimki bundan budamı uzun milli mi

Dosyalar

• x5_1206556307vzf.webp
    x5_1206556307vzf.webp
    19,9 KB · Okunma: 13
Bu uzun ve kısa vites topuzları Linea ve 2010 kasa Dobloda da oluyor.

Benim 2014 5 ileri bunu taktım gayet güzel 😂

Bizde 1.3 ve 1.6 var ikisininde vitesinin üst kapağı çıkıyor orada yanlış hatırlamıyorsam 13 anahtar ile söküp çıkarıyorsun

Bizde 1.3 ve 1.6 var ikisininde vitesinin üst kapağı çıkıyor orada yanlış hatırlamıyorsam 13 anahtar ile söküp çıkarıyorsun
Evet dün yunus abi üstten 13 lokmayla söküldüğünü söylediği zaman bi maket bıçağıyla üstteki kapağı çıkardım baktım

Evet dün yunus abi üstten 13 lokmayla söküldüğünü söylediği zaman bi maket bıçağıyla üstteki kapağı çıkardım baktım
Evet abi somunu sökünce vitesin aparatında mil çıkıyor onuda takıp vites topuzunu çevirip sıkıyorsun o şekilde oturuyor

Evet abi somunu sökünce vitesin aparatında mil çıkıyor onuda takıp vites topuzunu çevirip sıkıyorsun o şekilde oturuyor
Şimdilik o tarz modifiye işleri yapmayacağım abi vitesten sonra Amerikan park ayak altı amber led ve trekking paketlerdeki kayar kapı çıtası ve jantını takmayı düşünüyorum ilk sahibi safeline pakete opsiyon eklediği için multimedyayı değiştirmeyi düşünmüyorum belki ön 2 hoparlörü midrange alıp değiştiririm

Şimdilik o tarz modifiye işleri yapmayacağım abi vitesten sonra Amerikan park ayak altı amber led ve trekking paketlerdeki kayar kapı çıtası ve jantını takmayı düşünüyorum ilk sahibi safeline pakete opsiyon eklediği için multimedyayı değiştirmeyi düşünmüyorum belki ön 2 hoparlörü midrange alıp değiştiririm
Güzel olur seninki camlı sanırım ben kargoda kullandığım için öyle ekstra şeyler yapmıyorum 😄 Amerikan Park ayarlayacağım kapı sinyali ve fara ve gündüz parklarını da LED yapacağım. Bide tamponları boyatmayı düşünüyorum veya kendim

Güzel olur seninki camlı sanırım ben kargoda kullandığım için öyle ekstra şeyler yapmıyorum 😄 Amerikan Park ayarlayacağım kapı sinyali ve fara ve gündüz parklarını da LED yapacağım. Bide tamponları boyatmayı düşünüyorum veya kendim
Evet benim araç camlı kapalı kasada daha güzel modifiye olur aslında 😃

Back