Doblo 2 arkaları diske çevirme ve Abs taktırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EfePro75
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EfePro75

Yeni Üye
Doblo
Adı
Cavit
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Active
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2006
Renk
Yıldız Mavisi
Arkadaşlar benim doblom boş bir doblo yani abs yok ben arkaları disk yapmak ve abs ekletmek istiyorum orjinali gibi olurmu ve maliyeti ne kadar olur?

Face grubumuzda paylaşmıştı bir arkadaş.d4 kasaya uygulamıştı.

Fark olmuş mu?Doblo fren konusunda zayıf maalesef.
Ben 8 sene önce sorduğumda abs takmaya 1250TL dediler.Fren konusunda dediğiniz gibi çok zayıf arka tarafın kampana olması rahatsız ediyor.

Fren diskleri palio ile aynı olduğunu duydum bilmiyorum doğru mu eğer doğru ise yazıklar olsun tofaş mühendislerine.

Fren diskleri palio ile aynı olduğunu duydum bilmiyorum doğru mu eğer doğru ise yazıklar olsun tofaş mühendislerine.
Doğru olabilir. Çok kötü frenlere sahibiz. Yokuş aşağı acil fren ihtiyacı doğarsa üçbuçuk atıyorum. Fiorino da öyle zayıf. D1 e göre iyi ama zayıf yinede. D3 de Zayıf bana göre.
Punto da ise efsane güzel bir fren var. Egea normal sayılır. Ama punto çok şahane.
Uçak gibi araba yapmışlar ama fren koymayı unutmuşlar 😊

Fren diskleri palioyla aynıysa efsane olur çünkü zamanında paliolar önemli yarışlara girdi ve kazandı.

Benim maxi d3 diskleri bayağı iyi kısa şase disklerinden büyük bildiğim kadarıyla. Spor fren disk diye bir sayfa var disklerin üzerinde 3erli grup halinde delikler var kullananlar gayet memnun bizim forumda kullanan var mı o diskleri?

Back