DOBLO 10bin bakım

mustafa060606

Daimi Üye
Doblo
Adı
mustafa
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
doblonun 10bin bakımlarında özelservise götürmeyi düşünüyorum nelere bakarlar acaba ilk defa götüreceğim ?
aklımda yağ filtresi hava filtresi polen filtresi var ama suyuna aküsüne de bakarlar mı özellikle belirtmek gerekir mi ?
birde 2011 doblonun yag hava polen filtresi fiyatlarını nereden öğrenebilirim orjinal olarak ?

Yardımcı olalım Mustafa ikamet nere senin

Özelden iletişim noyu bırak

Yağ filtre 10bin
Hava filtre 10bin
Yağ 10-15bin
Polen filtre (istek ve duruma göre)
Mazot filtre 20bin de bir yapılabilir.

Parçalara internetten bakabilir
Sanayiden sorulabilir
Direk servis te toplu yanıt alınabilir

Selam arkadaşlar. Benim de bakım yaptırmam gerekiyor. Bilmediğim için soruyorum izmirde gidebileceğim yer neresidir, tanıdık olan varsa yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Selam arkadaşlar. Benim de bakım yaptırmam gerekiyor. Bilmediğim için soruyorum izmirde gidebileceğim yer neresidir, tanıdık olan varsa yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Bucada çağdaş oto var
(link)
Bornovada ege alfa var
(link)

Bucada çağdaş oto var
(link)
Bornovada ege alfa var
(link)
Teşekkür ederim. Bugün tekrar bir yerden fiyat aldım 20.000 tl civarı fiyat verdi. İzmirde önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Ustalarımı değiştirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Duman konusunda düşük viteslerde sıkıntı yok sadece 5. Viteste duman yapıyor. Soğuk sıcak farketmiyor. Ama devamlı yapmıyor. 1 dk kadar duman yapıyor sonra kesiyor.
@asozer

Teşekkür ederim

Back