Doblo Doblo 1 hava akış metresi

Tuncaykurt60

Yeni Üye
Doblo
Adı
Tuncay
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Herkese merhabalar 2001 model 1.9 d Doblo için hava akış metresi lazım elinde olan var mı nerde kimde bulabiliriz

cikmacilardan baska biyerde bulmak zor

(link)

bundan mı

(link)

böyle arayabilirsin eğer oysa

bunu yenisiyle degistiremiyozmu?hava filtre kutusunu jtd ninkini alip yuvarlak slindir seklinde olanlardan takamazmiyiz onlae piyasada var ama düz motorlarinki yok.

bulunuyor internet üzerinden

Dosyalar

• 1000074930.webp
    1000074930.webp
    32,7 KB · Okunma: 23
Tuncay kardeşim geçmiş olsun .Hava akışmetrelerin yan kısmında model numaraları vardır ona göre arama yaparsanız aracınıza en uygun olanı seçmiş olursunuz.

Abiler çok teşekkür ederim ilgi alakanız ve zaman ayırdığınız için cevaplar için akışmetre sıfır olarak maalesef İstanbul içinde yok yada biz bulamadık ikinci el aldım ama o daha beter çıktı çalışmıyor su an eski hava akış metreyi kontak spreyi ile temizleyip deneyeceğim eğer ki düzelmezse sistemi baştan sona kadar daha yeni modellerle revize etmeyi düşünüyorum. insaAllah gelişmelerden dizide haberdar ederim en azından aynı sorunu yaşayan arkadaslara abilere kardeşlere yardımcı olmus oluruz bu sayede

jtd ninkini uydurabilirsen iyi olur onlarinkinden cok var piyasada.ama pinleri kablolari vs ayarlamak lazim.sen bi duruma bak gelisme olursa haber verirsin buradan.

Abiler çok teşekkür ederim ilgi alakanız ve zaman ayırdığınız için cevaplar için akışmetre sıfır olarak maalesef İstanbul içinde yok yada biz bulamadık ikinci el aldım ama o daha beter çıktı çalışmıyor su an eski hava akış metreyi kontak spreyi ile temizleyip deneyeceğim eğer ki düzelmezse sistemi baştan sona kadar daha yeni modellerle revize etmeyi düşünüyorum. insaAllah gelişmelerden dizide haberdar ederim en azından aynı sorunu yaşayan arkadaslara abilere kardeşlere yardımcı olmus oluruz bu sayede
Tuncay kardeşim hava akışmetreler kolay arıza yapan parçalar değildir.Balata spreyi ile temimizle bir dene.

Düz motorlarin içinde elektronik birsey yok bir tane mini swich var içini actim benimkinin.ariza yapabilecek birdey değil.

Back