Doblo 1.6 premio 2012 balata kokusu

engin_64

Aktif Üye
merhaba arkadaslar gecen sene safeline almıstım bu sene de allah nasip etti doblo 1.6 premio aldım sıfır arkadaslar size bir sey sormak istiyorum aracı daha dun aldım 100 km anca kullandımda dun bi arkadasıma vermistim bi kullanim dedi sonra yokusta hillholderi denemek istedi falan bu arada onu denerken galiba debriyaja uzun bastı debriyajdan balatadan bi yanık kokusu gibi bisey geldi aracın icerisine normal su anda ama benim aklıma takıldı yinede bu bir sıkıntı olustururmu su anda stabil calısıyor ama sonra saten aracı ben aldım bi dahada öyle bisey olmadı ama aklımada takılmadı değil simdiden vereceginiz cvb lara tesekkürler..

sıkıntı yok bunlarda o koku oluyor.boşta da koku oluyor bazen ilk çalıştırmada.

araba yeni olduğundan bizim doblodada aynı şey oldu şu anda sorun yok.

geçmiş olsun.sıkıntı olmaz.

ben fiat bayisinde çalışıyorum test aracı 1.6 premio geçen bi yerde yokuşta banada oldu şaşırdım 1.3 te hiç böyle bişey omuyor 1.6 da normlamiş ama bence değil

geçmiş olsun...

Sevgili arkadaşım arkadaşınız belli ki yarım debriyaj da tutup aracı bir ince balatayı sıyırdı aracınızın balatası otomatik olduğundan kendi kendinin gergisini ayarlar Tabii belli oranlarda aşırı derecede balatayı yemediyseniz debriyajınız kendini ayarlayıp normale dönmüştür. Geçmiş olsun

baki abi şu senin açıklamayı servis asla açıklıyamaz bide usta diye takılıyorlar

baki abi şu senin açıklamayı servis asla açıklıyamaz bide usta diye takılıyorlar

Sağolasın oğuzum dilimizin döndğüğünce işte

SLM ARKADAŞLAR, 6 AY KADAR ÖNCE BENİM ÇOCUKLA Bİ YERE GİDİYORDUK. CITREON C5 LE YOKUŞDA TRAFİK VARDI YARIM DEBRİYAJ LA ÇIKTI YOKUŞ SONUN A DOĞRU KOKU GELDİ . HAYIRDIR BU NE KOKUSU DEDİM DEBRİYAJ BALATASI AŞIRI ISINDI YANIK KOKUSU DEDİ.SONUÇ DEDİM BİKAÇ SEFERDE Bİ ŞEY OLMAZ DEDİ.KONUYU OKUYUNCA AKLIMA GELDİ C5 BİLE YOKUŞDA KOKUTUYOR.AYNI YOKUŞA BENZER ÇOK YOKUŞ ÇIKTIM BENİM DÜLDÜL DE HİÇ KOKU OLMADI. BİLGİNİZE. SLM MEVLÜT AMCA.

C5 doblo nun yanında rabamı baba

ahanda c5 doblo çıktı.*helpless*

mevlüt amca ben de daha hiç koku duymadım balatadan.

satıp yerine doblo alırız. :korsan: o olmaz mı :korsan:
*hehe*

Back