Doblo 1.6 Mj komple motor

Melih Egritas

Azimli Üye
Doblo
Adı
Melih
Kan Grubu
AB RH +
Aracınız
Doblo
Arac 20 km gittikten sonra vites düşündüğümde yağ basıncı uyarısı verdi ve kalkmadı stop etti. Motordan tikirti sesi geliyor usta komple motor yapılacak dedi . 70 bin fiyat çekiyor. Öneriniz varmi başka ustaya da göstermek istiyorum aracı. Araç 2015 yeni kasa 1.6 multijet

Aracın km si nedir muhtemelen triger kopardı yağ pompası da trigere bağlı yağ uyarısı vermesi doğal bu durumda motor kendini korumaya alır ses geliyorsa motora sıkıntı vermiş ama yatak sarma dan ziyade üst kapağa zarar verir subaplarda eğilme , iticilerde kırılma olabilir,iticilere bağlı piyano tuşları kırılabilir,buda üst kapakta seslerin oluşmasına neden olur 70 binlik bir durum değil onu söyleyeyim işi iyi bilen bir ustaya gidin

Arac 223binde inşallah dediğiniz gibidir..

223 binde triger bakımı olmuş muydu? Olmuşsa bile 1.6 da 120 bindir ama bu bakıma göre daha da kısalabilir sizin araç ikinci bakımına da yaklaşmış

Aracın ikinci sahibiyim. İlk sahibinin hor kullandığını biliyorum ama bakim olarak ne oldu bilmiyorum. Kendim aldığımda değişmedim 213bin de aldım bende aracı

Hangi il desin Melih

Benim trigger koptu . Yataklarda pistonlarda sorun olmadı iticiler piyano tuşları değişti . Orjinal conta ile geri kapatıldı .

Volkswagen ci bi usta çok yüksek fiyat çekti motor için. Sanki motor komple parçalanmış hiçbir parçası kalmamış gibi. Ankarada önerebileceğiniz bi yer varmi ?

Bu tipler motorda ses duydu mu direkt komple yapmaya gidiyor nasıl bir kafadir.Çok video denk geliyorum adama 30 bin TL fiyat cekiliyor işin ehli bir ustaya gidiyor basit bir parça değişiyor ve düzeliyor dürüst usta bulmak zor

Abiler selamlar. Ayyildiz oto cihangir ustaya götürdüm ve sorunun motor da değil trigerde olduğunu saptadı. Allah razı olsun başka ustalar 70binlik ediyordu bizi az kalsın..

Hayırlı olsun

Abiler selamlar. Ayyildiz oto cihangir ustaya götürdüm ve sorunun motor da değil trigerde olduğunu saptadı. Allah razı olsun başka ustalar 70binlik ediyordu bizi az kalsın..
Geçmiş olsun

Konuyu hortlatmis gibi oluyorum ama cihangir ustanin yeri nerede? İstanbul avrupa yakasinda sponsor ustamiz kim?

Back