doblo 1,4 benzin+lpg hakkında önerileriniz

timek_1988

Yeni Üye
Selamlar ben aranıza yeni katıldım. Bu forumdaki güzel sohbet ortamına ayak uydurmaya çalışacağım. Tabi öncelikle bir doblo sahibi olmak gerek 🙂 🙂 Allah kısmet ederse dobloyu da alacağım. Ama bazı terettütlerim var bunun da nedeni her kafadan bir ses çıkması. Bilen bir arkadaşın yönlendirmesine ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Alacağım arabaya gelirsek doblo 2008 model, 1,4 lpg+benzin, 58.000 km de, kazası boyası yok, bej renginde sahibi 20 Bin Tl istedi. Sadece ailem için kullanacağım ticari anlamda bir faaliyetim olmayacak. Yaşadığım memleket adıyaman yani düz alan. Aklıma takılan soru ise şu: 1,4'lerin randıman, çekiş gücü, yakıt, yol tutuşu gibi özellikleri nasıl acaba bilen ve kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. teşekkürler.

Hoşgeldiniz forumda Mustafa Abi var gremey onda 1.4 dynamic doblo var lpgli size en iyi o yardımcı olur ama genelde 1.4 doblo kullanıcıları arabalarından memnun fiyatı binici için normal biraz pazarlık yaparsınız memnun kalırsınız

ATİKER sıralı lpg var.
en son şehir içi dışı karışık 27 lt lpg ile 295 km yol yaptım bir önceki ise 285 km idi.

Bizde 1.4 benzin+lpg kullanıyoruz araç daha 56.000 de gayet memnunuz yakıt konusu zaten cok güzel ama rampalarda tabi dizelin yerini tutmuyor ama genel olarak gayet memnunuz

Mustafa Bey geremy bu sayfadan sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

Back