Hiç gerek yok.Aracım D3 1.3 multijet. Yakıt tasarrufu için yazılım attırmak istiyorum. Sürerken devir genelde 2-3 bin arasında oluyor zaten hızlı kullanmıyorum. Sizce zararlı mıdır?
Kilometre kaçAracım D3 1.3 multijet. Yakıt tasarrufu için yazılım attırmak istiyorum. Sürerken devir genelde 2-3 bin arasında oluyor zaten hızlı kullanmıyorum. Sizce zararlı mıdır?
Hangi firmaya yaptırmıştınız yazılımı?Doblo d2 aracıma soft yazılım attırdım 2 kez motor kırdı araç yağlamayı yetiştiremiyor tavsiye etmiyorum hocam performansta ciddi artış oluyor ama yaplama kaynaklı sorunlar çıkıyor bunun yerine turbonun üzerinde wasget var birazcık oyna turbonun basıncını aç daha rahat edersin
nasıl ayarlanıyor o hocam bildiğiniz videolu bir kaynak vs var mı veya tam açıklayabilir misiniz?Doblo d2 aracıma soft yazılım attırdım 2 kez motor kırdı araç yağlamayı yetiştiremiyor tavsiye etmiyorum hocam performansta ciddi artış oluyor ama yaplama kaynaklı sorunlar çıkıyor bunun yerine turbonun üzerinde wasget var birazcık oyna turbonun basıncını aç daha rahat edersin