Doblo 1.3 Lastik Önerisi

@Fethi KORKUT
Ama lastik için sorduysan Dayımın 2006 1.9 D2 sinden aldığım jant ve lastiklerdir kendisi geniş lastik ve yeni jant aldığı için bunlar boşa çıkmıştı o zamanlarda benim D1de çelik jant yoktu bende hem orijinalliği bozmak istemedim 2006 d2 nin jant ve lastiklerini aldım dayımdan

@berkcannalcakan

Uygun fiyata Michelin bulduysan kacirma tabi ama dikkatini çekerim benim aldigim Kumholar 205/60/R16 ebatlarinda.Benim aldigim fiyata bu ebatlarda Michelin bulamazsin.Senin araç D3 degil sanirim...

Ha simdi okudum aracin D1 mis onlarin jant capi 14 oldugu icin lastikleri daha ucuza alabiliyorsun tabi...

@berkcannalcakan

dostum benzer lastik olduğunu düşünüyorum.zira savanın üretimi de goodyear'ın doğu avrupadaki (yugoslavya diye biliyorum) fabrikasında yapılıyor.zaten savanın satışını da goodyear bayileri yapıyor.

ultragrip 9 u kullanmadım.yeni bir lastik ama sanırım 2014 yılında bir ödül aldı.dün akşam youtubeda bir videosunu seyrettim.başarılı görünüyor ama tabi kullanmak lazım.

sözüne ettiğimiz sava eskimo ice resimde görülen lastiktir ve gerektiğinde çivi takılabilmesi için yuvaları mevcuttur.(resimde görüldüğü gibi)

oYk4Mm.jpg

ebad konusu benimde dikkatimi çekti.aracınızın orijinal lastik ebadı 175/70/14

@RAPTOR
Yukarda aciklamistim hocam dayimin 2006 d2 sinde fiatin verdikleri lastik ve jantlardi o yeni jant ve lastik aldigi icin bende orijinalligi bozmamak icin onunkileri aldim.Bir sorun olmaz herhalde 175/75 yerine 175/70 alsak?

@Ultralion
Degil hocam aracim D1 150 tlye michelin alpine a4 buldum ama sava almak geliyor icimden

175 70 alman daha iyi.75 lastik toplam tekerlek çapını gereksiz yere büyütüyor.70 almanda fayda var.

savanın eskimo modellerini güncellediler.diş yapısında farklılıklar olabilir.bide istanbulda aşırı karlanma/buzlanma olmuyor.yani eğer çok karlı buzlu yola çıkmıyorsan çivi yuvalı lastik almana gerek yok.oğuzun (vip premio) kullandığı lastiklerden alabilirsin.oğuz çok memnun.ben tehlikeli geçitlere sık çıktığım için daha çok buzda çalışabilecek lastiklere yöneliyorum.

Back