Doblo 1.3 Lastik Önerisi

berkcannalcakan

Azimli Üye
Adı
Berk
Modeli
Merhaba arkadaşlar 2005 model 1.3 mulijet doblom var malum kış ayındayız kış lastiği önerisi verebilirmisiniz?
Şuan üzerinde bridgestone duravis r630 175/75/R14c mevcuttur.Önerilerinizi bekliyorum

@RAPTOR
Önerin için teşekkür ederim bir kaç konuda daha görmüştüm bu lastik için yorumlar çok iyi.Peki goodyear ultra grip 9 için ne dersiniz?

Kumhoyu da düşünebilirsin kardeş.Ben kullanıyorum şu anda gayet memnunum...

@Ultralion
Kumhoya hiç bakmadım michelin goodyear sava arasında gidip geliyorum forumda sava için güzel yorumlar var

Michelin ve Goodyear haliyle pahalı lastikler.Ben Kumhonun 205/60/R16 96h IZEN modelini 180 TL ye aldım tanesini.Michelin ve Goodyear 230-240 TL civarıydı.Bence gerek yok o kadar fark vermeye.Sava nın fiyatını bilmiyorum ona da iyi diyorlar.Bütçene göre değerlendirirsin artık.İnternetten de araştır daha uyguna alabiliyorsun çeşitli sitelerden...

Ha şunu da söyleyim bütçe sıkıntısı yoksa biraz paraya kıyıp NOKİAN da düşünebilirsin.Dünyanın en iyi kış lastikleridir ve Finlandiya malıdır...

@Ultralion
Şuan tanesi 150 Tl den michelin alpin a4 buldum indirimdeyken almak istiyorum michelin olmasıda cezbediyor biraz 😀

ultragripte güzel.130 tl civarı sanırım.petlas 110 tl cvarı.petlas ta işini çok rahat görür.kullanan arkadaşlar savayıda öneriyorlar.kafana hangisi yatarsa al.hepsi de güzel.

Raptor ustanın tavsiyelerini dikkate alin derim. Boşa konuşmaz o. 🙂

@Fethi KORKUT
Teşekkür ederim tavsiyeler için şuandaki lastiklerim 175/75/r14 ama yeni lastik bakıyorumda 175/75 pek yok 175/70 veya 175/65 olsa sıkıntı olurmu veya 175/80

orjinali 175 70 14 olması lazım.benimki öyle idi.

Ben de 175/70-R14 kullaniyodum ama enteresan nasil 75 olur

Sen 175/70 R14 al hiçbir şey olmaz

@Fethi KORKUT
aynen zaten orjinali o .

@Fethi KORKUT
Az önce eve gelirken baktım ve fotoğrafını çektim lastiğin fiatın araçla birlikte verdiği lastik Bridgestone duravis r630 175/75/r14c
öneriler ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim bir problem olmuyorsa 175/70 olanlardan alıcam tekrar teşekkürler.

Araç d2 mi d1 mi

O zaman senin lastikleri farklı takmışlar. Aracın orijinal ebati 175/70 R14
Sen bu ebattan al güle güle kullan.

Back