Tesekkur ederim 🙏🏻Selenıa pure enerji orjinal yağı onu kullanıyorum hiç sorun yaşamadım katkıyı tavsiye etmem motora zararı olacağını düşünüyorum illa katkı kullanılacak da bor katkılı motorsilk tavsiye ederim çünkü diğerleri gibi yağ katkısı değil metal katkısıdır ve motoru korur
Ben ligui moly aldım şu an kullanıyorum bir yağ bu kadar sesinde ve performansında etkili olurmuş onu gördüm.Yalnız fiyat biraz uçmuş ben aldığımda uygundu. Kaliteli yağda katkıya gerek olmadığını düşünüyorum.Selamun aleyküm aracimin yag bakimi geldi sizce hangi yag kullanmaliyim (motul haric) ve bakim oncesi liqui moly motor katkısı kullanmalimiyik onerilerinizi bekliyorum
Gecen bakimda kullandim aracimda aşiri performans dusmesi ve üfleme yapti belkide yag sahteydi bilmiyorum ama 3 bin km sonra degistirdim yagini araba kendine geldi opar kullandimneden motul istemiyorsunuz?
1.3 euro5 hangisini onerirsiniz liqui moly de ?Ben ligui moly aldım şu an kullanıyorum bir yağ bu kadar sesinde ve performansında etkili olurmuş onu gördüm.Yalnız fiyat biraz uçmuş ben aldığımda uygundu. Kaliteli yağda katkıya gerek olmadığını düşünüyorum.
Usta 750 tl 😳LIQUI MOLY Liqui Moly Top Tec 4200
Evet 350 ye almıştım.fiyatlar uçmuş maalesef.Usta 750 tl 😳