Doblo 1 1.9 Jtd Vip Amfi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahms

Aktif Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Memur
Modeli
Araç Yılı
2003
Renk
Siyah
İyi akşamlar arkadaşlar. 2003 model Doblo 1 vip aracımın sağ ön koltuğunun altında üzerinde hoparlör olan amfi sistemi gibi bir şey var. Bu nedir bilen varmı

Dosyalar

• IMG_20170228_150939.jpg
    IMG_20170228_150939.jpg
    52,8 KB · Okunma: 153
Birde orijinal CD çaların arkasında sarı olan soket telefon kiti bağlantısı görünüyor. Ancak nasıl çalışıyor. Koltuğun altındaki sistem telefon kiti olabilirmiş?

Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varmı

Bende derman d1 vip var yolcu koltuk altında amfili bir bass var aham Şaham değil ama idare edio zaten on göğüste 2 yanlarda 2 arkadada 2 tane hoparlör var orijinal teyp i çıkardım Sony teyp aldım bluetoothlu Mx 4000bt gayet iyi

Bende de var da çalışmıyor keşke çalışsa

Kagithanede Özcan elektronik var o yapabilir sanırsam

O telefon kitini bir yerde gördüm garip birşey hiç gerek yok al bı tane indash teyp bluetoothlu keyfine bak

Bende derman d1 vip var yolcu koltuk altında amfili bir bass var aham Şaham değil ama idare edio zaten on göğüste 2 yanlarda 2 arkadada 2 tane hoparlör var orijinal teyp i çıkardım Sony teyp aldım bluetoothlu Mx 4000bt gayet iyi
Koltuk altı nasıl çalışıyor nasıl bağlanır sisteme

Aynı sorun bende var arkadaşlar teyp değiştim bas çalışmıyor farklı bağlantısını var

Aktif bass tir o benim aracimda da vardi orjinal haliyle gayet guzel caliyodu, teyipten 12 volt be ses sinyalini alarak calisir.

Bağlantıyı tam olarak biliyomusun ustam

Back