Dizele performance egzos ?

06AH8097

Daimi Üye
Herkese merhaba. D1 kasa aracıma performance egzos takmayı düşünüyorum. Yararı, zararı nelerdir ? Birde tatlı bir ses alabilir miyim bilgilendirirseniz çok sevinirim.

benzinli kadar olmasada bi ses alırsın abi

yararını bilmem kardeşim ama zarar olarak polislerin dikkatini üzerine çekersin. bilgin olsun. hele bi de camlarda film falan varsa baya uğraştırırlar seni olur olmaz zamanlarda. 🙂

yararını bilmem kardeşim ama zarar olarak polislerin dikkatini üzerine çekersin. bilgin olsun. hele bi de camlarda film falan varsa baya uğraştırırlar seni olur olmaz zamanlarda. 🙂

*tup**tup**tup*

güzel ses büyük motor ve iyi bir egzozdan alınabilir biraz masraf etmeniz lazım.değermi tartışılır.

dizelin motor sesi yeter.egzoza ne gerek var.😀😀😀

aynen*tup**tup*

bence yaptırma dizelde hiç iyi bi ses olmuyor

Ben öyle el yapımı ufak egzoslardan düşünmüyorum zaten onlardan bi arkadaşımın doblosunda var normal egzostan fark yok.
modacar-slincer-carbon-fiber-komple-egzos.jpg
böyle bir egzostan nasıl bir ses alabilirz diye düşünüyorum ?

ses alırsın yeter ki yapan ustan işi bilsin ayrıca performans istiyosan dizel arabada egzoz borusunu ne kadar kısa tutarsan o kadar performans alırsın...

reşat kardeşim bu egsoz da büyük sayılmaz. tamam dış görüntüsü heybetli ama içindeki delik aynı çapta. buda pek iş yapmaz gibi geliyo bana.

Hakan abi bilgilendirdiğin için teşekkürler.
ne demek kardeşim ne zaman istersen o zaman egzozcumada götürürm seni ben kullanıyorum şu anda vanalı bende ki sol kapının altından çıkıo hem ses hem performans felaket arttı

valla reşat kardeşim son çıkışı 100mm den büyük olsun alacağın egsozun. bak hakan arkadaşımızın kullandığı bi egsoz ve tanıdığı bi yer varmış. o sana daha iyi yardımcı olacaktır. ikiniz de aynı ilde ikamet ediyosunuz.

Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim abilerim. Bugün gittim performans egzosların fiyatları bana fazlasıyla uçuk geldi. Orjinal egzosundanda görünüş olarak hiç hoşlaşmıyordum.(dizel olması nedeniyle aşağı baktığı için hiç hoşuma gitmiyordu) Bende şu an için ekonomik bir çözüm olarak kafa kaynattırdım ses ve performansta bir değişiklik yok tabii. Ama görünüş olarak geçicide olsa beni tatmin etti siz ne dersiniz ?

S7300161.jpg

S7300160.jpg

vala reşatçım tercih ve karar senin.hayırlı olsun. hoş gözüküyo. güzel olmuş 🙂

gayet güzel olmuş.hem fazla toz çıkartmaz.eski kafa aşağı baktığı için çok toz kaldırıyordu.

senin araba zaten bomba duruyo resat kardesım egzoz olmasada olur ancak egzoz da fena durmamıs bu arada lastık ve jantlarına hasta oldum ıyı yapmıssın arabayı walla 😀 cok spor duruyo yah 😀

Back