dizel yakıt sorunları

raptor; kardeşim.aracımı 2011 şubatında aldım.ondan öncede 2006 model d1 premio vardı.satıp bunu aldım.bugün itibariyle aracım 46500 km de.tabiki servis bakımlı.mazotla ilgili enjektör arızasınıda servis söylüyor ve garantiden işlem yapıyor.marka iyi olabilir.ancak bayisine hakim olamadıktan sonra adam istediği hileyi yapar.

Bende aracı aldığımdan beri opetten alıyorum yakıtı. Hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. Ayrıca düzenli olarak aynı opetten yakıt aldığımdan dolayı %1 lik opet kartım %5 lik kart ile yenilendi. Bu her opette varmı bilmiyorum ama bayiye özel kampanyalardan biri sanırım. Benim aldığım istasyonda ve diğer şubesinde %5 diğer opetlerde yine %1 veriyor.

mali kacar tarafından yazılan metin:
raptor; kardeşim.aracımı 2011 şubatında aldım.ondan öncede 2006 model d1 premio vardı.satıp bunu aldım.bugün itibariyle aracım 46500 km de.tabiki servis bakımlı.mazotla ilgili enjektör arızasınıda servis söylüyor ve garantiden işlem yapıyor.marka iyi olabilir.ancak bayisine hakim olamadıktan sonra adam istediği hileyi yapar.

ebey bayide çok önemli

vole41 tarafından yazılan metin:
FireExit tarafından yazılan metin:
RAPTOR tarafından yazılan metin:
bide beyler opet türk firması,shell ingiliz firması.ben opeti italyan biliyordum.meğer Türk firmasıymış.bi ara shelle opet arasında bocalamıştım.ama artık opetle arama ölüm girer!

Evet abi Opet KOÇ A.Ş. firmasının... Yani Türk... Ama ben sadece forumdan değil bir kaç kişiden daha duydum o yüzden yazdım... Yakıt almak bir nevi şans gibi bir şey zaten abi... Görmüyoruz ne koyduğunu sonuçta... Önemli olan şirketin dürüst olması... Ve mümkünse o tarz bir yer bulunduğunda hep oradan alınması...
tamımıyla KOÇ un değil FİKRET ÖZTÜRK yani ÖZTÜRKLER LİMİLED ve KOÇ ortalıklığyla %100 TÜRK marksıdır. bende OPET kullanıyorum son derecedee memnunum

doğru ve kesin bilgi...

mali kacar tarafından yazılan metin:

bence servis işi mazota yıkmış...Ülkenin dörtbir yanındaki opet bayilerinden mazot alıyorum...opetle ilgili bir sıkıntı olsa ilk önce benim arabamda çıkmsı lazım.

arkadaslar mayısta aldık d3 ü bir depo bp bir depo shell kulandım ardından opet e döndüm opet iyi bence şıkır şıkır çalışıyor arabam

Back