Direksiyonu tam kırınca geri itme ve ses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aslam72
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aslam72

Yeni Üye
Doblo
Adı
Selim
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.4
1.3 2006 dobloda direksiyonu tam kırınca tiz ses ve geri itme yapıyor

O ses normal tam sağ yada tam sol sürekli zorlanmaz tutulmaz dururken. Direksiyon yag pompasına keçelerine dahi zarar verebilir.

O ses normal tam sağ yada tam sol sürekli zorlanmaz tutulmaz dururken. Direksiyon yag pompasına keçelerine dahi zarar verebilir.

Benim mafsal dibinde ki keçeden kaçırıyor.tecrübe ile sabit. Daha önce çok zorlamışlar. Bakıyorum tam sağ sol yapmazsam basınç çok yukselmedigi için yağ eksiltme yag kaçırma azalıyor. Ne zaman zorlasam yag kaçırıyor keçe dibinden.

Benim mafsal dibinde ki keçeden kaçırıyor.tecrübe ile sabit. Daha önce çok zorlamışlar. Bakıyorum tam sağ sol yapmazsam basınç çok yukselmedigi için yağ eksiltme yag kaçırma azalıyor. Ne zaman zorlasam yag kaçırıyor keçe dibinden.

Ben dönerken bile tam sona dayamamaya çalışıyorum. Mecbursam da kısa süreli kullanıyorum. Bazı şeylerin tekniğini bilirsek ömürlük sağlam parçalar hemşehrim. Ama zorlarsak illaki ceremesini çekiyoruz.
Benim şu aralar 60-80 arası aracı silkeliyor. Akslardan bozulan var diye düşünüyorum. Değiştirecem yakında .

Gayet normal sürekli o şekilde kullanmayın

Back