direksiyonu stop halindeyken çevirmek.

bozlakci

Daimi Üye
1-)aracın direksiyonunu stop halindeyken çevirmenin bi zararı varmı?
2-)arada frene basarken direksiyonu çevirirken felan ön taraftan tık tık diye bir ses geliyor neyden olabilir?
3-)geçen ankara buluşmasında aracımı yıkatırken ön cam tazyikli sudan dolayı çatladı yeni cam ne kadardır?
4-)camlar çizildi birde özellikle arka sürgülü camlar bunlara ne yapabiliriz?
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

2-)arada frene basarken direksiyonu çevirirken felan ön taraftan tık tık diye bir ses geliyor neyden olabilir?3-)geçen ankara buluşmasında aracımı yıkatırken ön cam tazyikli sudan dolayı çatladı yeni cam ne kadardır?
O tık tık sesi bendede geliyor.Arabayı hareket ettirirken veya direksiyonu çevirirken.Rot balansçıya baktırcam.

4-Camlarda kılacal çizikler varsa polisaj makinesiyle seryum oksit veya seryum oksitli cam pastası gerekir.(sonaxın böyle bir pastası var)

300 tlmiydi neydii galiba kasko onun için değilki kaza olur falan araban yanar sel götürür o yüzden benim camında işi bitmiş 3 çatlak bide çizik var

300 tlmiydi neydii galiba kasko onun için değilki kaza olur falan araban yanar sel götürür o yüzden benim camında işi bitmiş 3 çatlak bide çizik var

benim şöför kapısının cam çizik sonra arka sürgülüler film felanmı çektirsekki

-Direksiyon sistemini bozarsın,
-Arkadaşların ifade ettiği gibi lastikleri zedelersin
-Rotları (en önemlisi) bozarsın.,

hiç gerek yok hafif manevrayla yap işini

benim şöför kapısının cam çizik sonra arka sürgülüler film felanmı çektirsekki

sen bilirsin sürgülü camın çifti 110 tlydi galiba ama düz yapışık sürgülü değil şoför kapısında bizimde çizizik var sıkıntı etme onuda boş ver

2-)arada frene basarken direksiyonu çevirirken felan ön taraftan tık tık diye bir ses geliyor neyden olabilir?3-)geçen ankara buluşmasında aracımı yıkatırken ön cam tazyikli sudan dolayı çatladı yeni cam ne kadardır?
O tık tık sesi bendede geliyor.Arabayı hareket ettirirken veya direksiyonu çevirirken.Rot balansçıya baktırcam.

4-Camlarda kılacal çizikler varsa polisaj makinesiyle seryum oksit veya seryum oksitli cam pastası gerekir.(sonaxın böyle bir pastası var)

deneyeceğim bakalım

Back