Hazır konuyu görünce bir hatırlatma yapalım belki birilerinin işine yarar.Dobloda bir tasarım hatası olan amortisör üst takozunun oksitlenmesi bozulması malumunuz.Buna da kulenin üstünde bir kapak olmaması ve kule atrafında biriken suyun çabucak deşarj olmayışının sebep olduğunu biliyoruz.Şahsen kule başlarına wd40 sıkarak bu sorunu geçici olarak çözdüm fakat sonralardan yine tekrarladı takılma ve küt küt sesi.Sonrasında birgün bu bölgedeki suyun çabuk tahliye olmadığını farkettim.Evet oradaki suyu aşağıya deşarj eden 1 cm çaplı 2 adet borucuğun tıkalı olduğunu farkettim ve onları açınca bu sorunu epeydir yaşamadığımı farkettim.Amortisör rulmanını hayati bir parça olarak görmediğimden henüz hiç değiştirmedim yaklaşık 1.5 yıldır da ses yok şükür.
Borucuklar kaput açıkken kule civarında aşağıya sarkıyor sağ ve solda.Devamında su izi var oradan da anlayabilirsiniz.Aşağıdan yukarıya ince bir çubukla açabilirsiniz.Tabi önce cama bolca su döküp tahliyeden suyun rahatça akıp akmadığını kontrol edin.