direksiyonu çevirince gelen ses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mico16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni doblolarda çok nadir 100 taneden 1 2 tanesinde olabiliyor

20.000 km civarında aynı ses benim aracdan geldi ve degişim yapıldı.Yeni takılan parçanın tekrar ses yapma ihtimali varmı ?

evet dün sanayiye gittim ve aracı gösterdim ustam kendisi bindi test sürüşü yaptı alta inip detaylı bir şekilde
baktı çok önemli bir durum yok kronik hasta dedi sadece sağ sol çevirmelerinde direksiyonu yumusak kullan bırak dedi o kadar 🙁🙂

evet dün sanayiye gittim ve aracı gösterdim ustam kendisi bindi test sürüşü yaptı alta inip detaylı bir şekilde
baktı çok önemli bir durum yok kronik hasta dedi sadece sağ sol çevirmelerinde direksiyonu yumusak kullan bırak dedi o kadar 🙁🙂

geçmiş olsun.

geçmiş olsun.

sağol abi yapıcak birşey yok dikkatli kullan dedi 🙂

yeni doblolarda çok nadir 100 taneden 1 2 tanesinde olabiliyor

20.000 km civarında aynı ses benim aracdan geldi ve degişim yapıldı.Yeni takılan parçanın tekrar ses yapma ihtimali varmı ?

ercüment abi malesefki var

mesela bizimki 35 binde maşallah bi ses falan yok zaten olmaması gerekiyor

merhaba arkadaşlar. bahsedilen ses benim d3 Doblo'da da mevcut, sanırım benimki de kronik. ilk kez 3 ay kadar önce duymuştum sesi sonra kesildi bugün tekrar başladığını farkettim. bugün Gemlik'te tanıdık bi tamirciye götürdüm sesi sormak için amortisör bilyelerinden yapıyo dedi. servisinde değiştirebilirsin ve aracın kullanımında kötü bi etkisi olmaz olmaz dedi. ama ben zaten aracı şehir içi kullandığım için sürekli dur kalkta çok sinir bozuyo. şu an araba bende olmadığı için hemen götüremiyorum servise kısmetse haftaya salı günü götürüp kurtulacağım. bir kaç kişi yazmış garantiden değiştirebilirsiniz diye emin miyiz garantiden değişeceğine? malum öğrencilik hali 🙂

eminiz.sıkıntı yok.yaş kısmınız yanlış olmuş.çok dikkat çekiyor.

ne demek.

Ayni sorun bendede var d3 rotbalasciya gösterdim sol amössör takozundan geliyor hiç bir sorun yasatmaz dedi

Amasor ust tskazonundan da yapar yada taşiyi bilyesinden

Back