Direksiyon üzerindeki tuşlar

ramazan4266

Yeni Üye
Doblo
Adı
Ramazan öztürk
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
Kahverengi
Bazen direksiyondaki tuşlar birbirine karışıyor örneğin müziği değiştirmek istiyorum sesli komut bağlanıyor yardımcı olursanız abilerim sevinirim

aynısı benim aracimda da oluyor. Birkaç kez serviste sorunu belirttim düzelttiklerini söylediler ama bir ay sonra tekrar basladi ve hâlen devam ediyor

Bu sorun benim aracımda da mevcut. Tuşların kablosu tek olduğu için oksit yapıyo bastığınızda karışıyor çözümü varsa bende merakla bekliyorum

Yokmudur bi çözümü direksiyondaki kısmı söksek kabloları falan sokup tekrardan taksak işe yararmıkı acaba

bu teyple alakalida olabilir ama zarar vermeden tuşları sökup teype giden kablolari yenileye bilirsiniz oksit iletkenlikten olabiliyo benim basina geldi ben kablolari yeniledim ve sorun kalmadi ama ugrasmak istemezseniz yeni tuş takimi alip direk teybe baglaya bilirisiniz

Merhaba, bu dobloda kronik bir sorun. Eğer tuşları sökebiliyorsanız tuş board'unu daktilo silgisi ile silerseniz sorunun ortadan kalktığını görebilirsiniz. Ama zamanla kullandığınızda tekrar aynı olacaktır. Belli bir sürede bu işlemi tekrarlamanız gerekiyor

Back