DİREKSİYON SİMİTİ NEDEN DEFORME OLUYOR.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

bay_sel

Yeni Üye
Adı
bayram sel
Meslek
ESNAF
Modeli
Renk
beyaz
benim öğrenmek istediğim bir konu var.3 yaşındaki doblo aracımın direksiyon simiti tamamen deforme oldu.bakıyorum 20-25 yaşındaki avrupa araçların direksiyon simitlerinde hiç bir deformasyon göremiyorum..aklıma gelen ilk soru üretimde kalitesiz bir malzememi kullanılıyor...sadece benim aracımla ilgili bir sorun değil bu.çevremdeki doblo araç sahipleride aynı sorundan muzdaripler...

bay_sel tarafından yazılan metin:
benim öğrenmek istediğim bir konu var.3 yaşındaki doblo aracımın direksiyon simiti tamamen deforme oldu.bakıyorum 20-25 yaşındaki avrupa araçların direksiyon simitlerinde hiç bir deformasyon göremiyorum..aklıma gelen ilk soru üretimde kalitesiz bir malzememi kullanılıyor...sadece benim aracımla ilgili bir sorun değil bu.çevremdeki doblo araç sahipleride aynı sorundan muzdaripler...

Bazı temizleme sütleri kalitesiz olduğu için ön göğüs ve direksiyonda çatlamalara yol açabiliyor. Benzer şekilde cildiniz çok yağlı ise ya da ellerinizde terleme oluyorsa bunlar da etken olabiliyor.

Benim önceki aracım polo idi, bahsettiğiniz deformasyon onda da vardı. Direksiyon kılıfı kullanıyordum. Yani aracın avrupa olması da öyle çok farketmiyor.

evet malesefki elin erinden ve kullanılan temizleyiciledrden dolyı olabiliyor ama doblolarda d1 ve d2 lerde bu sorun var direksiyon eriyor bizim premioda direksiyonu deri kaplamıştık o yüzden bişey olmadı ama cargoyu aldığımızda durumu iyi değildi onuda deri kaplmıştık d3 te böyle bi sorun yok gibi görünüyor 150 binde bi bi d3 ün direksiyonu çok düzgün duruyordu zaten premiolarda deri kaplı en güzel çözüm deri kaplamak

-direksiyonda kullanılan malzeme kalitesi
-ellerin aşırı terlemesi
-aşırı güneşde kalması
-temizlik maddeleri
-istenmeyen kimyasalların değmesi(yağ-gaz-benzin-boya)
sonucu direksiyonda deformeler olabilir.bunun geri dönüşü yoktur
ya yeni direksiyon takılacak(air bag olduğu için sıkıntı olabilir)
yada kılıf kullanılacak.

mustafa abi sadece simit değişiyor ben sormuştum

konu fosil ...yine hortlatılmış...

tarafımdan kitlendi...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back