@Karcenbul
al yap kendi ellerinle biraz sabır gösterdin mi güzel oluyor. ben 10 liraya almıştım 2 senedir kullanıyorum şimdiye kadar deforme olmadı olsa bile yedeği var yarım saatte değiştiririz.
@ali0635
ALİEXPRESS DEN GERÇEK DERİ (İNEK ) ALABİLİRSİN ,YURT İÇİNDEN ÇOK UCUZA GELİYOR ,DİKME İÇİN VİDEOLARDA VAR KENDİN YAPABİLİRSİN BEN YAPTIM GAYET İYİ OLDU ,DAHA ÖNCEDE YAYINLAMIŞTIM FOTOLARI YENİDEN YÜKLÜYORUM KOLAY GELSİN..
@Karcenbul
Yok kardeşim ne şakası ben bütçe olarak cimri değilimdir. 35 e dikiyorlardı. 50 liraya gerçek deri vardı ben suni olanı aldım. İlk deneme olduğundan kendim uğraşmayı sevdiğimden diye babamda transporter var deri direksiyonu mükkemmel onun gibi kalite olmaz tabi 10 liraya buldum aldığım ürünü link (link) ben bunu aldım.
İstanbul da da diken yerler var ancak ücret pahalı benim sorduğum 150 den başlıyor 300 e kadar fiyat veriyorlar ancak onlar direksiyonu söküp Çatalda dahil kaplıyorlar keşke nette satılanlar da çatalları kaplayacak şekilde olsa..
300 verene kadar bir saatimi verip uğraşırım artık insanı iş yaptırmaktan tiksindirdiler bu kadar dandik adam var piyasada adları hep usta diye geçiyor ama
Kapı döşemesini söküp takmaya 90 lira fiyat istiyorlar yarın kendim yapacağım yarım saatlik iş için 90 lira az paramı allah böyle usta kılıklı kişilere hiç kimseyi düşürmesin
@ali0635
Kendi emeğinle yapılan iș gibisi yok gerçekten kendim diktim direksiyonu kusuru olsa bile kendim yaptım sonuçta ayrıca kafa dağıtır böyle uğraşlar..