direksiyon hidroliği

xerdalx05

Daimi Üye
Direksiyon hidroliği kapalı devre ama eksılme soz konusu olurmu.Pompanın üzerinde acaba bakımdan mazot filan mı bulaştı filtreleri değişirken gerçektende yağmıdır boruda bi kaçak yok yağda taze değil üzeri tozlanmıs kurumuş bişey yağlanma dediğim yerde pompanın kenarı ve dönen kısmında var az bişey alt tarafa baktığımda bi akıntı filan gözukmuyor.
oğuz kardesime ve diğer arkadaşlara yardımlarından tşk ede*clap2*rim

kardeşim bizimkindede oluyor.merak etme terleme yapıyordur.eksilme olmaz.zaten tozda bulaşınca sanki kaçırıyor gibi zannedersin

dönen kısımda bide kenarlarda var dediğm gibi min.yaklaşmış srvise götürdüğümde bakımın yanı sıra ekleme yaparlar heralde hayır birde bugün şirkette 20 yakın doblo var dobladan gecilmiyor coğuna baktım öyle bi yağ izi fialn yok 70000 km coğu
varya abi böyle cvplar veriyosun ya insanın içi biraz rahatlıyo
🙂

erdal abi senin doblonun km 20 binlerdeydi yanlış hatırlamıyorsam

20 binde eksiltmezi zor ihtimal ama eksilmevar ise bi göster size dediğim sürücü tarafı halıda yağlanma var mı kontrol ettiniz mi varsa zaten kaçırıyordur

birde o terleme dediğin bölgei güzelce yıka öyle bir süre kullan yine varsa orada terleme kaçırma eksiltiyor demektir ama halıya mutlaka bak yayılır ise temizlmesi çok zor

ben onun için arabanın yer halısı değiştirtirecektim bizm d1dede d2 dede tek arıza o olu keçeden direksiyon hidroliği kaçrma buna baktır

sabah ilk işim halıya bakmaktı zaten oğuzum baktım iki tarafada bişey yok artı direksiyonda sıkıntı filanda yok

sabah ilk işim halıya bakmaktı zaten oğuzum baktım iki tarafada bişey yok artı direksiyonda sıkıntı filanda yok

ozaman abi sen hidroliği servisten tam öğren nekadar eksikse tamamla eksilmeye devam ederse bi usta ile grüş d2 ler halıya değil altınada verebiliyor

Back