Direksiyon Çevirirken Tıkırt Yapıyor..

dobloturkiye

Azimli Üye
Adı
Ümit Naim Özdebir
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Öğretmen
Modeli
Araç Yılı
2016
Renk
Beyaz
Merhaba arkadaşlar, aracım henüz 4500 km'de. İki gündür manevralar esnasında direksiyonu çevirirken hafif bir TIKIRT yapıyor. Bagajı henüz kullanmadığım bir araç. Ne sürat yaparım Ne de aksiyon. En ekonomik sürüşü yakalamaktır her daim hedefim. Sıfır bir araçta 3.ayda böyle bir sorun beni rahatsız etti açıkçası. Sebebi ne olabilir? Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Ses lastik bölgesinden geliyorsa lastik basınçlarını kontrol et ben çok vuruntu yapıyor diye lastikleri indirdim simdi ses geliyor lastik kopuyormus gibi yavaş manevralarda

@mu.ar.ak
36 mı basayım mesela

Amartisör takozlarida bozulmus olabikir

direksiyon kutusu yağsız kalmış olabilir

@selmanbahar
4000 km'de asfalt kullanımında yük yüklenmemiş, üzülmemiş bir araçta olması mümkün mü?

@YASİNAÇIKYER
4000 km'de asfalt kullanımında yük yüklenmemiş, üzülmemiş bir araçta olması mümkün mü?

@dobloturkiye
39 basmanız lazım.

@dobloturkiye
olabilir.

@dobloturkiye
sanmıyorum.

Garanti kapsamında servise göstereceğim. Bakalım Ne diyecekler 🙂 Yanıtlar için teşekkür ederim.

@dobloturkiye
olabilir ben de sıfır taktığımda böyle bir problemle karşılaşmıştım parça üretiminden kaynaklı.

Merhaba bende de aynı sıkıntı var benim araçta 2016 model d4 premio plus gösterdiniz mi servise

geçmiş olsun servise göstermek lazım

Arkadaşlar sorun amortisör takozundan kaynaklanıyormuş.Randevu verdi servis değiştirecekler.

@baba44
Tekrar geçmiş olsun

kronık dıyorlar. 😡

Aynen öyle kronikmiş

Back