Yardım Direksiyon altı yağ kaçağı

yasirceylan

Azimli Üye
Doblo
Adı
Yasir ceylan
Kan Grubu
0 +
Meslek
Din Görevlisi
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2007
Renk
Gri (Granit)
2007 doblo aracımın şoför mahalli paspas altında yağ akıntısı var. Pedal tarafından gelip paspas kısmında birikiyor. Defalarca silmeme rağmen tekrar tekrar oluyor. Nereden kaçırıyor olabilir?

Direksiyon mafsalındaki dibinden keçeden kaçırıyor. Kronikdir. Bende de var. Zamanla az kaçırıyor . Tamamlıyorum. Siliyorum devam. Halının orası delinmiş benm bile :S

Direksiyon mafsalındaki dibinden keçeden kaçırıyor. Kronikdir. Bende de var. Zamanla az kaçırıyor . Tamamlıyorum. Siliyorum devam. Halının orası delinmiş benm bile :S
Direksiyon yağından mı eksiltme yapıyor?çözümü yok mudur ya

Sanırım kronik bir arıza yakın arkadaşım aracıdada aynı sorun var.

Ayni sorunu acımda bnde gördüm tamir fiyatı nedir

Ayni sorunu acımda bnde gördüm tamir fiyatı nedir

D1 doblolarin yarısında kesin vardır.. tamir takimi degiscek. Keçe gibi birşey var o değişiyor. Tamirciden fiyat almak lazım.

Benimde öyle duruyor. Şuan yağ ekslitmiyor. 2 senede 1 - 2 kere 100ml ekledim. Şükür daha eklemedim. Aynı yağ bagajda duruyor.

Bende 10 bin km dir hiç eklemedim demekki bayadır öyle

Eskiden kaçırmış yemiş durmuş.. yaptırmakta fayda var. Eksiltmez de zemine zarar verebilir. Hidrolik ağır bir madde. Çürüyebilir orası sürekli nemli. Bende bir araştırayım ne yapılabilir diye..

Arkadaşlar d2 doblo aracım direksiyon mafsalının altından paspas altına yağ vermiş yakın zamanda tamir yaptıran varmı veya kendisi yapan varmı paspas altı epey yağ olmuş 🙁

Herkese iyi akşamlar 2004 1.9 doblom var direksiyonun ordan yağ kaçırıyor paspaslar falan hep yağ oluyor hergun yağ ekliyorum sizce masraf ne kadar çıkar bı kaç kişiye sordum 2500 TL falan dedi yaptırmadım

Herkese iyi akşamlar 2004 1.9 doblom var direksiyonun ordan yağ kaçırıyor paspaslar falan hep yağ oluyor hergun yağ ekliyorum sizce masraf ne kadar çıkar bı kaç kişiye sordum 2500 TL falan dedi yaptırmadım
Yer mekan neresi

Benimde az ama kaçırıyor d1 kasa ne kadara tamir olur

Direksiyon kutusu sökülecek. Maliyetli. D1 ve d2 ne kadar gorduysem kaçırıyor. Siz yinede bir kaç kişiden fiyat alın. Direksiyon Mafsal altı fiber den kaciriyor

Direksiyon yağından mı eksiltme yapıyor?çözümü yok mudur ya
çözümü var tabii ki de direksiyoncuya gideceksin direksiyon kutusunu sökecek direksiyon mafsal kısmındaki keçeyi değiştirecek yağını tamamlayacaksın devam edeceksin sonuçta bu bir araç yani yağ temizle temizle devam et doldur devam et öyle olmaz bir gün komple keçe patlayacak bütün yağ boşaltacak direksiyon dönmeyecek Allah korusun bir yere vuracaksın bir an önce yaptır canım kardeşim

alttakım inıyor kutu cıkarılıyor öyle yapılıyor biraz zahmetli kece 2 dk da degışıyor ama alttakım baya ugrastırıyor

Back