DİKKAT ÖNEMLİ. UYARI......

bakiergul

Onursal Admin
Onursal Danışman Yönetici
Renk
LAL KIRMIZI
[fpnotice=good]Sevgili team doblo ailesi malumunuz tüm yurtta kış yüzünü gösterdi....hepimiz araçlarımızı işi bitince park edip evlerimize gidiyoruz. ....şimdi yazacaklarım lütfen aklınızın bir köşesinde kalsın ...HAva sıcaklığı sıfır ( 0 ) derecenin altına düştüğünde donma olayı gerçekleşir...
Bu yüzden lütfen park ettiğiniz aracınızın el frenini çekmeyiniz aracınızı yokuş aşağı park ettiyseniz ger vitese. Yokuş yukarı bıraktıysanız 1. Vitese takıp direksiyonu kaldırıma çevirerek bırakınız Eğer el frenini çekerseniz el freni spirali ve balatalar donup yapışır ve sabah aracınızı çalıştırdığınızda aracınızı yürütemeyebilirsiniz. Birde sileceklerinizi geceden kaldırın aksi taktirde silgi lastikleriniz donar ve cama yapışır. Buda sorun oluşturur

kıymetli bilgiler için teşekkürler abi

Rica ederim Hanefi kardeşim

geçen kış her yer kar don. Ben gider arabacının camını temzileyeyim diye zorla sileceği kaldırabildim. Sonra silgi düştü. Demiri de düşmesin diye hemen tutayım dedim ama herşey bir anda oldu. Hemen ardından silecek demiride cama takkk dedi. cam çatladı gitti 😀

babam pencereden bakıyordu, sonra babamı göremedim 😀

O zaman tam zamanında ve yerinde bir uyarı yapmışım demekki kardeşim

her sene sen söylersin ben otoparka inerim🙂
yine unutmusum gittim geldim🙂))
ahaha

Olsun ben her sene hatırlatmaya devam edeceğim. ... Amaç vatandaşa hizmet

Sende be kardeşim artık alış yaaa

baki abim varken unutsam neolur🙂

Allah tependen baksın senin emiii

Olsun ben her sene hatırlatmaya devam edeceğim. ... Amaç vatandaşa hizmet

Sende be kardeşim artık alış yaaa

Eyvallah abi uyarılar için sağolasın....

bilgi için teşekkürler baki abi... bizimde araba 1 viteste öyle duruyo + dış aynalara poşet geçirdim bağladım donmasın diye güzel bi uygulama oldu 🙂

Poset olayina gjrmedim, orada donarmi yav?

bilgiler için teşekkürler abi.

Poset olayina gjrmedim, orada donarmi yav?
her ihtimale karşı ben poşetledim abi 🙂

Back