Difüzör

sayanali

Azimli Üye
Arkadaşlar bu parçayı nasıl sökebiliriz?
x9n5QN.jpg

tornavida gibi bir aletle çıkar ama dikkat etmek gerekli zedelenme olabilir.hayırdır neden çıkarmak istiyorsunuz.

o parçatı parmağınızı içine soku çekmeniz gerekiyor biz öyle çıkarmıştık ama çok dikkat edin o kapaklar kırılabilir

o parçayı çıkarmak için ya kenarından tornavida sokup kanırtın yada parmaklarınız uzunsa iyice sokup kuvvetlice çekin Ama dikkat edin kırmayın o parçanın tanesi 120 tl 😀

hanrfi serviste 70tl idi son 120 mi mi olmuş?

nette benim araca kayış bakıyordum denk geldi 120 tl yazıyor oğuz, çok fazla geldi fiyatı

serviste 70tl idi bende biri için sormuştum

siteden siteye de değişiyor.50 tl ye buldum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-minivan-van-doblo-difuzor-kalorifer-ufleme-paneliorjinal-151570887/detay

50 60 tlden fazla vermemek lazım demekki

bence 50 bile çok ufacık bi parça sonuçta
şu siteden bakmıştım sanırım
http://www.n11.com/fiat-doblo-halavandirma-difuzoru-P16730831

evet gerçekten bazı parçalar gereksiz pahalı

niye pahalı.çünkü o parçalara normal şartlarda hiç bir şey olmaz.o yüzden üretimi az.bundan dolayıda maalesef pahalı oluyor.yoksa parçanın değerinden değil az bulunmasından maliyet artıyor.bagajdaki kapağın (pandizot tu sanırım) plastik tırnağı kırıldı 2 cm bir plastik şey. 10 tl.

evet mehmet abi az giden parçalar dediğin gibi pahalı oluyor

pek dayanıklı bir parça denemez bizin araçda 4 unun de kapakları kırıldı malesef dun orta konsoldakinin kapağıda içine düştü malesef 🙁 internetten araştırdım 30 40 liraya satılıyor sökebilirsem sipariş verecem siparış verecem .

nasıl kırılıyor anlamıyorum 96 binkm d1 140bin kmde d2 sattık hepsi sağlamdı bence kullanım ile alakalı

nasıl kırılıyor anlamıyorum 96 binkm d1 140bin kmde d2 sattık hepsi sağlamdı bence kullanım ile alakalı
Bana kalırsada kullanmaya bağlı abi

bence de kullanılmaya baglı ama d-1 saglamdı d-2 nın plastıgınde sorun var gıbı ne kadar d-2 gorduysem hemen hemen hepsının menfez kapakları kırıktı en ufak bıseyde kırılıyor bendekı d-1 cok sert malzemeden ve mavı renklı ıdı d-2 de bızım ustalar sagolsun tokatlayarak kapattıkları ıcın cabuk kırıldı 🙁

belki bizimki de d2 oldugundan boyle bir sıkıntı yasadık illaki kullanim ile ilgili olabilir ancak bizimkindeki problem tespitime gore kapak ayaklarinin zayifligi. arac daha 70 binde Allah daha buyuk sorun vermesin

biz d2 nin torpidosuna deri kaplarken bilmediğimiz için çekerek çıkardık kırılmadı

öyle tabi daha büyük sorun olmasın bunlar sorun değil

Back