DERİ DÖŞEME SÖKÜLMESİNİ ENGELLEME (FOTOĞRAFLI)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANLOVE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ANLOVE

Onursal Üye
Aracım Yok
Adı
QQQQ QQQQ
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Q
Aracınız
Aracım Yok
Renk
Metalik Siyah
Selamlar değerli üyeler.

Geçen gün doblomda bu acı tabloyla karşılaştım çok üzüldüm. Durduramassam sökülmeye devam edecek. Nasıl bir yöntem izlemeyelim neler yapmayalım yardımcı olursanız çok sevinirim. Sökülme yaklaşık olarak 5cm kadar şuan da.

ESKİ
G1O68V.jpg

YENİ
Y5GYYk.jpg

Bu sökülme değil esnemeden dolayı yırtılma, döşemeciler çözer. youtube de sonax benzeri bir firmanın videosunu izlemiştim, çok şaşırtıcı şekilde bundan daha kötülerini tamir edebiliyorlar, maliyet ne olur bilemem.

Ama sendeki sorun daha vahim o eskimiş görünen hat komple yırtılacağa benziyor, bence o bölge sökülerek yerine uygun bir deriden dikilmesi gerekiyor.

Aytac bu yirtilma

bunu bi dosemeciye goster

mustafa abinin dedigi gibi bunu tamir eden yerlr var hicbirsey yapamazsan ay renk parca ile japon yapistiricisi ile besle bu en son yontem ama

Araba kac kmde encok surtunulen yer asinmis bu koltuklara hic badem yagi yada deri bakim sutu falan surmedin mi?

Aytac bu yirtilma

bunu bi dosemeciye goster

mustafa abinin dedigi gibi bunu tamir eden yerlr var hicbirsey yapamazsan ay renk parca ile japon yapistiricisi ile besle bu en son yontem ama

Araba kac kmde encok surtunulen yer asinmis bu koltuklara hic badem yagi yada deri bakim sutu falan surmedin mi?

123bin de Oğuz araç. Ben alalı 15bin oldu. pek sürmedim ama temizlerdim sürekli. aldığımızda çatlaklar vardı ama zamanla demek ki açıldı iyice. yarın göstericem döşemeciye youtube da şöyle birşey var bunun gibi birşey yaparlarsa on numara olur.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=msBwHe1yz-k[/youtube]

Video acilmiyor

http://www.youtube.com/watch?v=msBwHe1yz-k

Bu yontem ile c8zulebilir

sonax ve benzeri firmaların cam deri ve kumaş mini onarım hizmetlerinde bu operasyonlar yapılıyor bir araştır derim....sonrasında ise mutlaka deri sütü ile koltuklarına bakım yap kayış gibi olmuşlar kardeşim

Bakim sart deri yumusak kalmasi icin ama dikkat et iyice kurula dahada kotu olabiliyor

Selamlar.

Bugün işlemi bitti aracımın. Yırtılan 30cm lik bir parça değişti. Kolçağın derisi değişti ve direksiyon deri kaplandı (bej dikiş rengiyle) resimi hem konuya ekledim hem buradan paylaşayım.

Y5GYYk.jpg

aBZVV2.jpg

güzel olmuş güle güle kullan renk tonu zamanla aynı olur

Back