Herkese iyi aksamlar. Abiler debriyaja basarken sorun yok kaldirirken ortalara geldiginde tık diye bi ses geliyor derinden bu ne olabilir bugun farkettim takılıyo gibi oluyor salı gunu servise gidecem zaten bi sorun cikarirmi o gune kadar ?
komple debriyaj merkezi gitmiş olabilir baskı balata ayaklarından biri kırıldığıda yapar genelde öyle orda 3 tane ayak vardır baskıda biri kırıldımı öyle yapar bir müddet idare eder sonra zaten diğerleride kırılır olduğun yerde kalırsın ama bunlar sadece tahmin görmeden kesin bişey demek yanlış olur osman
Aracın dışında bekleyin içeriden birisi debriyaja basıp çeksin ve basılı tutsun. Eğer ses basılıyken veya çekmiş iken gelmiyor ise debriyaj merkezi olabilir. Eğer ses basılıyken yok çekerken ve çektikten sonra tıkırtı olarak geliyor ise debriyaj bilyası olabilir.
Debriyaj merkezi gibi görünüyor ama net cevabı serviste alırsınız. Sıkmayın canınızı. Araçtan soğumanıza gerek yok. 2004 partnerımın şimdiye kadar takılma yüzünden 4 defa debriyaj telini değiştirttiğimi bilirim.
Aldigimdan beri 2 amortisor takozu, 1arka elektrik tesisati degistim simdi kampanalardan ses geliyo temizlettim halen ayni sali gunu birakacam servise hayirlisi olsun bu gidisle d2ye donecez