debriyaj baski balata ve amortisor takoz fiyati

bingolizm

Aktif Üye
Adı
yavuz sultan selim
Modeli
S.a arkadaşlar bir özel serviste debriyaj baskı balata sadece işçilik 250 TL .amortisör takozunada 100 TL sadece işçilik istendi artı malzeme fiyatları olacakmış ama fiyat verilmedi daha önce yaptıran ark bilir fiyat normal mıdır?

Özel servis dedigin yetkili servis ise işcilik fiyatı normal ama sanayi gibi biryerde diyorsan 200 tl ye şanzuman indiriliyor yarın ben yaptıracagım trigerseti,baskı balata,volan,alt takım ( salıncaklar,rotbaşı ve rot kolu) birde durumuna bakıp debimetre temizligi hepsinin işciligine 350 tl verecem

Amortisörün tamiratını amortisörciye yaptırırsan daha iyi olur en azından hem işi bilene yaptırırsın hemde ayrıca işcilik ödemezsin bu bazı parçalar içinde geçerli turbo tamiri ve pompa tamiri gibi tamiratları yerinde yaptırın işcilik az yada hiç ödemezsiniz kendi ustanız söksede gene tamire oraya götürecek sonucta

önce yetkili servisten bilgi alın.en son baskı-balata setini işçilik dahil 250 lira mı 300 liramı öyle bi paraya değişiyorlardı.

Ben sanayiye güvenmiyorum her şeyi serviste yaptırıyorum. Sonuçta şanzumanı aşağı indirecekler önemli konu.

sanayide de çok iyi ustalarımız var ama işte o ustayı bulana kadar araba deneme tahtası oluyor.ondan sonra da arabadan soğuyorsun,yani kaldır at çöpe diye geliyor.

adama bi iş söylüyorsun,"yaparım" diyor ama daha önce hiç doblo sökmemiş.e normal olarak senin araban da bu işin acemiliğini çıkartıyor.bazen bi parça sökerken bağlı parçalardan birini kırıyor,onu yapayım derken başka biyer gidiyor,haydi buyur cenaze namazına...

bak ben size diyorum,servis fiyatlandırma olarak sanayiden pahalı ama samimiyetimle söylüyorum her halukarda servis daha ucuza çıkıyor.bu yazdığım 16 senenin tecrübesidir.

Benm aracin baski balatada sorun yok. Ama arac 2003 model.acaba baSki balatayi degistirsem kalkisinda degisme olur mu

Peki abi dogru diyosun agrisiz basimi agritmayayim ☺

Birde sanayide özel ağızlı vidaları elinde takım yoksa matkapla çürüterek kesip çıkarıyor. Sonra herhangibir vidayı yuvaya takıyor, bakıldığında önemsiz gibi görünen bu durum araçlarda galvanik korozyona neden olabilir. galvanik korozyona en büyük örnek birmilyoncudan aldığımız lavabo giderlerindeki delikli sac parçanın sağlam durup ortadaki vidanın paslanmasıdır. Bu konular önemli.

2004 model hyundai accent admire dizel aracımı baskı başlatmasını 2011 senesinde yetkili serviste 525 TL' ye değiştirdim. Sanayide yarı fiyatınaydı. Ama içim daha rahat etti böyle.

Merhaba arkadaslar
Ben gecen yaz 2006 punto aracımının debrıyajını sanayıde değiştirdim 350 tl parca ve iscilik verdim 2 hafta sonra aracı sattım.sattıgım cocuk 3..4 saat sonra aradı araç sanzuman ındırdı dedı tabı elımden bisey gelmedi..
Kuzenım d3 doblosunun debrıyajı degstırdı tanıdıgı bı pejo servısınde 2 hafta sonra yıne sanjuman ındı 1.5. 2 bın para verdı yaptrdı...
Gecen ekım ayında bnde d3 doblomunkını bakırkoy osmanıye haliç otoda degıstrdım 450 tl ıscıkık dahıl verdım ındırım varmıs d2 yıde 350 tl ye degıstrıyolardı suan hiç sorunsuz kullanıyorum...
Uzun lafın kısası debrıyaj gb onemlı parcayı sanayıde tamırcıde yaptırma bıkac servıse sor fıyat al ama servıste yaptır en azından bı sıkıntı olsa karsında bı fırma olur muhattab olacagın...
Amortısor takoz baslarınıda opar tek adedi 55 tlydı parcacıda 40 tl de usta almıstı ıscılık..
Bunlar benım yasadıklarımdı inşallah bı faydası olır..
İyi gunler.

önemli hususlarda servis tercih edilmeli. bu işler yağ ve filtre değişimine benzemez. raptor un dediği gibi arabadan soğursunuz. ben gibi.

Back