debriyaj balatasini zarar verdik mi..?

mali_55

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Başka Araç
Adı
Mehmet Ali YALÇIN
Kan Grubu
A RH +
Meslek
memur (maliye)
Aracınız
Başka Araç
Araç Yılı
2011
Renk
gri
Bu gun Samsun merkezde islerim vardi. Merkezde arac park isi problem baya... dik bir yokusta bir araclik yere geri geri yanasmak icin bir kac manevra yapmak zorunda kaldim.. cok dik bir rampa oldugu icin arac baya zorlandi ve fena bir balata kokusu geldi...

Debriyaj balatasi zarar gormusmudur acaba dostlar ne dersiniz...

bu kadar zorlamaya zarar görecekse atalım gitsin arabayı Mehmet abi, millet neleer yapıyor arabasına nasıl zorluyor bir görsen aklın gider

pek bir şey olmaz bir kaç seferde.ama sürekli öyle zorlansa balata erken biter.

Bu gun Samsun merkezde islerim vardi. Merkezde arac park isi problem baya... dik bir yokusta bir araclik yere geri geri yanasmak icin bir kac manevra yapmak zorunda kaldim.. cok dik bir rampa oldugu icin arac baya zorlandi ve fena bir balata kokusu geldi...

Malicim.....duman çıkıp ta balatayı yakmadıysan sorun olmaz en fazla azıcık kavurmuşundur......rahat olllll

Mehmet Ali Abi bisey olmaz okadar simartma dobloyu biraz acida cekecekler🙂

Eyvallah dostlar... Naparsın bizim söförlük bir türlü kaputun altına inemiyor, direksiyon şoförüyüz vesselam... 😀

Bi kaç sefer bizimde başımıza geldi bu olay ama bi kaç seferde birşey olmayacağını öğrendim 🙂

İsil işlem yapmissindir abi. Belki daha iyi olmuştur. 🙂

Farkli bir yaklasim.. umarim oyledir fethi...

dert etme.1.3 lerin baskı epey sağlam.

dert etme.1.3 lerin baskı epey sağlam.

Eyvallah raptor..

Back