debimetre

unal4545

Aktif Üye
Adı
ÜNAL
Modeli
Renk
GRİ
hava aklş metre arızalı olunca gaz yememe gibi bir sorun yaşıyorum yeni taktırdım sorun yine ayni araç gaz yemiyor hava akış metrenin fişini çıkarırsam gayet güzel gaz yiyor ama yakıt fazla tüketiyor böyle bir arızayla karşılasan arkadaşlar ne söyleyebilirler 1900 jtd turbo 2004 model

Sevgili kardesim aracini bir ariza tespite balattinmi...arza kodu verbilirsen daha net bilgi verebiliriz....benim tahminim egr valfinde bir sikinti oldugundan yanadir...

bakiergul tarafından yazılan metin:
Sevgili kardesim aracini bir ariza tespite balattinmi...arza kodu verbilirsen daha net bilgi verebiliriz....benim tahminim egr valfinde bir sikinti oldugundan yanadir...

arıza tesbiti yaptırmadım bulunduğum yerde yetkili servis yyok arıza lambasıda yanmıyor ama zaman zaman yapıyor gaz yemediği zaman gaza yükleniyorum eksozdan kara dumanlar çıkıyor bir süre sonra normale dönüyor boşta tam gaz yapıyoyum 5000 deviri geçmiyor bu normalmi birde bu yazdığın egr valfi nedir biraz açarmısın .ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim selamlar..

unal4545 tarafından yazılan metin:
hava aklş metre arızalı olunca gaz yememe gibi bir sorun yaşıyorum yeni taktırdım sorun yine ayni araç gaz yemiyor hava akış metrenin fişini çıkarırsam gayet güzel gaz yiyor ama yakıt fazla tüketiyor böyle bir arızayla karşılasan arkadaşlar ne söyleyebilirler 1900 jtd turbo 2004 model

aracın hava filtresini ne zaman değiştirdiniz?

RAPTOR tarafından yazılan metin:
unal4545 tarafından yazılan metin:

aracın hava filtresini ne zaman değiştirdiniz?

yeni değiştirdim bir hafta önce. bu arızızayı zaman zaman yapıyor ama debimetrenin fişini çıkarırsam hiç bir sorun olmuyor.. 3 defa debimetre değiştirdim sorun çözülmedi..bu konuyla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Back